Meer over Pulzzz Zutphen

Welkom op de site van Pulzzz Zutphen.

Pulzzz Zutphen by van Gogh Beauty

Hallo mijn naam is Talitha van Gogh,

Tijdens mijn studie schoonheidsspecialiste aan de FaceFacts Academy heb ik stage gelopen om zo veel mogelijk ervaring op te doen. Dit resulteerde uiteindelijk in mijn ANBOS erkend diploma als schoonheidsspecialiste. 

Na mijn studie ben ik direct aan de slag gegaan bij verschillende schoonheidssalons. Sindsdien ben ik mij verder gaan orienteren in dit vak om zo mijzelf zo breed mogelijk te specialiseren. Hierdoor heb ik verschillende aanvullende cursussen gevolgd zoals Lash Lifting, Sopolish en Henna-brows.

Ik vind het erg belangrijk om mijzelf uit te breiden en verbeteren zodat ik zoveel mogenlijk verschillende behandelingen kan geven en u zo goed mogelijk te woord kan staan. Hierdoor komen ook persoonlijke aandacht en ontspanning centraal te staan. Door alle leuke en leerzame jaren die ik heb gehad heb ik uiteindelijk besloten voor mijzelf te starten.

Ik vind het erg leuk om klanten in de watten te leggen en te zorgen dat ze met een fijn en verzorgd gevoel weer naar huis gaan. Ik werk graag met mensen en luister goed naar de wensen van de klant en geef ze graag advies over de juiste verzorging na de behandeling. Het belangrijkste vind ik dat een klant met een tevredenen ontspannen gevoel naar huis gaat. Sinds Maart 2022 heb ik mijn werkzaamheden uitgebreid met definitief ontharen middels Ipl van Pulzzz. Pulzzz is een landelijke ontharingskliniek met zo’n 30 vestigingen.

De locatie van mijn salon is schuin op de hoek en voor de ingang moet u naar achteren lopen. Tegenover het gebouw is een parkeerplaats waar u de auto gratis kunt parkeren.

Graag heet ik u van harte welkom voor een intake gesprek en aansluitend kun je de eerste okselbehandeling ipl ontharen cadeau krijgen.

Met vriendelijke groet,

Pulzzz Zutphen

Dit zeggen klanten over Pulzzz Zutphen

Talitha is een aardige meid die haar werk erg serieus neemt

Nicole
26/02/2024

Contactgegevens

By van Gogh Beauty
Loohorst 5A
7207 BL Zutphen

Wil je Pulzzz eens proberen? Je eerste okselbehandeling krijg je van ons cadeau!