fbpx

Pulzzz Lelystad

Voorstraat 18
8226 ER Lelystad
t: 06-51082050
e: lelystad@pulzzz.nl

Bel ons of vul het contactformulier in

Waardering van gemiddeld5 sterren, gebaseerd op 7 recensies
Pulzzz Lelystad

Pulzzz Lelystad

 

Heb jij ook zo’n hekel aan geïrriteerde oksels? Wil je definitief af van die haartjes op benen, arm, rug, bikinilijn of gezicht? En wil je niet steeds hoeven te scheren, met risico op irritatie? Kies voor definitief ontharen met IPL. Dit is de beste remedie tegen ongewenste haargroei. Bij Pulzzz Lelystad informeren we je graag, zodat jij de juiste keuze maakt. In de meeste salons  behandelen we zowel vrouwen als mannen. Van benen tot gezicht, de schaamstreek en van oksels tot perineum: veel is mogelijk. Bel me gerust om hierover door te spreken.

Afspraak maken

  Naam *

  Telefoonnummer *

  E-mailadres *

  Bericht

  Kies een vestiging

  Pijnloos, snel en goedkoop

  IPL-ontharen heeft veel voordelen boven een laserbehandeling. Een IPL-behandeling is vrijwel pijnloos, duurt niet lang en is voordeliger dan een laserbehandeling. Al na een paar behandelingen zie je resultaat.

  Welkom bij de ontharingssalon Pulzzz Lelystad

  Pulzzz Lelystad is de ontharingssalon van Elly. “Tijdens een vrijblijvend intakegesprek vertel ik je graag meer over IPL en hoe ik werk. Als je kiest voor een behandeling in mijn salon, dan vind ik het belangrijk dat je je op gemak voelt bij me.”

  Voucher 1ste okselbehandeling cadeau!

  De beste apparatuur voor definitief ontharen

  Bij Pulzzz Lelystad werken we met de VPL-technologie. Dit is de verbeterde en meest moderne versie van IPL. Met deze verfijnde technologie behandelen we heel secuur, doeltreffend en 100% veilig het lichaamsdeel dat je graag laat ontharen. IPL geeft geweldige resultaten. Duizenden tevreden mensen gingen je al voor. Je kunt dus volledig vertrouwen op de best mogelijke behandeling.

  Betaalbaar voor iedereen

  Zie je op tegen de kosten? Nergens voor nodig. Want definitief ontharen met IPL is voor iedereen betaalbaar. Dankzij de vaste lage prijs per flits (1,20 euro), waarmee we 10 cm² behandelen, ben je significant goedkoper uit dan in salons die werken met standaard tarieven. Pulzzz is al sinds 2011 actief als ontharingskliniek in Nederland. We hebben dus veel ervaring met de IPL-methode.

  Kies ook voor een mooie gladde huid

  IPL is echt de beste remedie tegen ongewenste haargroei, ook op de lange termijn. Nooit meer een geïrriteerde huid van het scheren. Geen overtollige haartjes meer. En weg met de scheermesjes en de ontharingscrème. Voel je zeker en vrij dankzij de IPL-methode. Snel, secuur en goedkoop. Aarzel dus niet en neem vandaag nog contact op met Pulzzz Lelystad.

  • De beste behandeling tegen overbeharing
  • Geen stoppeltjes en rode bultjes meer
  • Pijnloos, snel en voordelig
  • 1e okselbehandeling cadeau

  Wilt u meer weten over de vestiging Lelystad? Klik dan op onderstaande button.

  Meer over Pulzzz Lelystad

  Pulzzz Lelystad

  Adres gegevens

  Pulzzz Lelystad

  Voorstraat 18
  8226 ER Lelystad
  t: 06-51082050
  e: lelystad@pulzzz.nl

  Openingstijden

  Maandag 13:00 – 18:00
  Dinsdag 10:00 – 18:00
  Woensdag 10:00 – 1800
  Donderdag
  10:00 – 18:00
  Vrijdag
  10:00 – 18:00
  Zaterdag op afspraak
  Zondag Gesloten

   

  Zaterdag en de avonden behandelingen in overleg. Behandeling uitsluitend op afspraak. Bij annulering gelieve dit 24 uur van tevoren te melden. Voor uw en mijn veiligheid svp met PIN betalen.

  Like ons op Facebook

  https://www.facebook.com/BeauDerma

  Default Avatar
  Nelie
  04/10/2020

  Pijnloos ontharen…. geweldig! Resultaat is erg goed, de gezichtsbeharing is zeer sterk verminderd. Elly is een lief persoon die je erg fijn helpt.

  Default Avatar
  Nelie
  04/10/2020

  IPL werkt ontzettend goed. Niet pijnlijk, snel en doeltreffend. Elly is een fijn, meelevend mens. Goede service. Ik ben blij met het resultaat tot nu toe.