fbpx

Pulzzz Lelystad

Voorstraat 18
8226 ER Lelystad
t: 0320-840860
e: lelystad@pulzzz.nl

Bel ons of vul het contactformulier in

Waardering van gemiddeld5 sterren, gebaseerd op 7 recensies
Pulzzz Lelystad

Pulzzz Lelystad

 

Definitief ontharen met IPL geeft het beste resultaat op de lange termijn. In onze schoonheidssalon in Lelystad geven wij als ontharingsspecialist gericht advies. Ook beantwoorden wij al uw vragen over het definitief ontharen van uw benen, armen, rug, bikinilijn of overbeharing op uw gezicht. Wij werken met de beste ontharingsapparatuur en u kunt altijd een gratis adviesgesprek aanvragen!

IPL behandeling

Op zoek naar een IPL behandeling in Lelystad? IPL ontharen is razend in populariteit toegenomen, omdat IPL ontharen zulke geweldige resultaten geeft. Pulzzz werkt met de meest verfijnde technologie, waarbij wij heel secuur een lichaamsdeel kunnen behandelen. Feitelijk werkt Pulzzz met de VPL technologie: de verbeterde en meer moderne versie van IPL. Wij werken met het € 1,10 per flits principe, waarbij u significant goedkoper uit bent dan in de salons die met standaard tarieven werken.

Default Avatar
Nelie
04/10/2020

Pijnloos ontharen…. geweldig! Resultaat is erg goed, de gezichtsbeharing is zeer sterk verminderd. Elly is een lief persoon die je erg fijn helpt.

Default Avatar
Nelie
04/10/2020

IPL werkt ontzettend goed. Niet pijnlijk, snel en doeltreffend. Elly is een fijn, meelevend mens. Goede service. Ik ben blij met het resultaat tot nu toe.

IPL ontharen

IPL ontharen in Lelystad is dus bij u in de buurt. We hebben ons toegelegd op het definitief ontharen van zowel vrouwen als mannen. IPL ontharen heeft veel voordelen ten opzichte van andere laserbehandelingen. Een IPL behandeling is pijnloos, relatief snel en veel goedkoper dan een gewone laserbehandeling. Genoeg redenen om onze website te bekijken en gelijk een afspraak te maken bij uw Pulzzz vestiging in Lelystad!

Meer over de vestiging Lelystad

Wilt u meer weten over de vestiging Lelystad? Klik dan op onderstaande button.

Meer over Pulzzz Lelystad

Pulzzz Lelystad

Adres gegevens

Pulzzz Lelystad

Voorstraat 18
8226 ER Lelystad
t: 0320-840860
e: lelystad@pulzzz.nl

Openingstijden

Maandag 13:30 – 18:00
Dinsdag 09:00 – 18:00
Woensdag 09:00 – 1800
Donderdag
09:00 – 18:00
Vrijdag
09:00 – 18:00
Zaterdag op afspraak
Zondag Gesloten

 

Zaterdag en de avonden behandelingen in overleg. Behandeling uitsluitend op afspraak. Bij annulering gelieve dit 24 uur van tevoren te melden. Voor uw en mijn veiligheid svp met PIN betalen.

Like ons op Facebook

Contact

Naam *

Telefoonnummer *

E-mailadres *

Bericht

Kies een vestiging