fbpx

Pulzzz Malden (Nijmegen)

Raadhuisstraat 6a
6581 AL Malden
t: 06-53655278
e: malden@pulzzz.nl

Bel ons of vul het contactformulier in

Als u online een afspraak wilt boeken:

Waardering van gemiddeld4.89 sterren, gebaseerd op 9 recensies
Pulzzz Malden

Pulzzz Malden

 

Definitief ontharen met IPL geeft het beste resultaat op de lange termijn. In onze schoonheidssalon in Malden geven wij als ontharingsspecialist gericht advies.

Ook beantwoorden wij al uw vragen over het definitief ontharen van uw benen, armen, rug, bikinilijn of overbeharing op uw gezicht. Wij werken met de beste ontharingsapparatuur en u kunt altijd een gratis adviesgesprek aanvragen!

Default Avatar
Jessie
09/03/2019

Aanrader!
Ik heb nu ong. 7 behandelingen bij Yvonne gehad en ben ontzettend tevreden. Inmiddels heb ik veel minder haargroei en duurt het een stuk langer voordat de haren terug komen. Ik hoef nu maar 1x per week te scheren. Wat ik ook erg fijn vind is dat je bij Yvonne totaal geen schaamte voelt. Ik zou Yvonne zeker aanrader.

Default Avatar
Iris
29/05/2017

Inmiddels zes Pulzzz behandelingen van Yvonne erop zitten. Haar enthousiasme voor het vak is aanstekelijk en maakt het verre van ongemakkelijk!

IPL behandeling

Op zoek naar een IPL behandeling in Malden? IPL ontharen is razend in populariteit toegenomen, omdat IPL ontharen zulke geweldige resultaten geeft. Pulzzz werkt met de meest verfijnde technologie, waarbij wij heel secuur een lichaamsdeel kunnen behandelen. Feitelijk werkt Pulzzz met de VPL technologie: de verbeterde en meer moderne versie van IPL. Wij werken met het € 1,10 per flits principe, waarbij u significant goedkoper uit bent dan in de salons die met standaard tarieven werken.

IPL ontharen

IPL ontharen in Malden is dus bij u in de buurt. We hebben ons toegelegd op het definitief ontharen van zowel vrouwen als mannen. IPL ontharen heeft veel voordelen ten opzichte van andere laserbehandelingen. Een IPL behandeling is pijnloos, relatief snel en veel goedkoper dan een gewone laserbehandeling. Genoeg redenen om onze website te bekijken en gelijk een afspraak te maken bij uw Pulzzz vestiging in Malden!

Meer over de vestiging Malden

Wilt u meer weten over de vestiging Malden? Klik dan op onderstaande button.

meer over Pulzzz Malden

Pulzzz Malden

Adres gegevens

Pulzzz Malden (bij Nijmegen)
Raadhuisstraat 6a
6581 AL Malden
t: 06-53655278
e: malden@pulzzz.nl

Openingstijden

Maandag 10:00 – 21:00
Dinsdag 10:00 – 21:00
Woensdag gesloten
Donderdag
10:00 – 21:00
Vrijdag
10:00 – 18:00
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

 

Behandeling uitsluitend op afspraak. Bij annulering gelieve dit
24 uur van tevoren te melden. Voor uw en onze veiligheid s.v.p. met PIN betalen.

Like ons op Facebook

Contact

Naam *

Telefoonnummer *

E-mailadres *

Bericht

Kies een vestiging