fbpx

Pulzzz Malden (Nijmegen)

Raadhuisstraat 6a
6581 AL Malden
t: 06-53655278
e: malden@pulzzz.nl

Bel ons of vul het contactformulier in

Waardering van gemiddeld4.93 sterren, gebaseerd op 14 recensies
Pulzzz Malden

Pulzzz Malden

 

Heb jij ook zo’n hekel aan geïrriteerde oksels? Wil je definitief af van die haartjes op benen, arm, rug, bikinilijn of gezicht? En wil je niet steeds hoeven te scheren, met risico op irritatie? Kies voor definitief ontharen met IPL. Dit is de beste remedie tegen ongewenste haargroei. Bij Pulzzz Malden informeren we je graag, zodat jij de juiste keuze maakt. We behandelen mannen (NIET de intieme gedeeltes) en vrouwen van benen tot gezicht, de schaamstreek en van oksels tot perineum: veel is mogelijk. Bel me gerust om hierover door te spreken.

Afspraak maken

  Naam *

  Telefoonnummer *

  E-mailadres *

  Bericht

  Kies een vestiging

  Pijnloos, snel en goedkoop

  IPL-ontharen heeft veel voordelen boven een laserbehandeling. Een IPL-behandeling is vrijwel pijnloos, duurt niet lang en is voordeliger dan een laserbehandeling. Al na een paar behandelingen zie je resultaat.

  Welkom bij de ontharingssalon Pulzzz Malden

  Pulzzz Malden is de ontharingssalon van Yvonne. “Tijdens een vrijblijvend intakegesprek vertel ik je graag meer over IPL en hoe ik werk. Als je kiest voor een behandeling in mijn salon, dan vind ik het belangrijk dat je je op gemak voelt bij me.”

  Voucher 1ste okselbehandeling cadeau!

  De beste apparatuur voor definitief ontharen

  Bij Pulzzz Malden werken we met de VPL-technologie. Dit is de verbeterde en meest moderne versie van IPL. Met deze verfijnde technologie behandelen we heel secuur, doeltreffend en 100% veilig het lichaamsdeel dat je graag laat ontharen. IPL geeft geweldige resultaten. Duizenden tevreden mensen gingen je al voor. Je kunt dus volledig vertrouwen op de best mogelijke behandeling.

  Betaalbaar voor iedereen

  Zie je op tegen de kosten? Nergens voor nodig. Want definitief ontharen met IPL is voor iedereen betaalbaar. Dankzij de vaste lage prijs per flits (1,20 euro), waarmee we 10 cm² behandelen, ben je significant goedkoper uit dan in salons die werken met standaard tarieven. Pulzzz is al sinds 2011 actief als ontharingskliniek in Nederland. We hebben dus veel ervaring met de IPL-methode.

  Kies ook voor een mooie gladde huid

  IPL is echt de beste remedie tegen ongewenste haargroei, ook op de lange termijn. Nooit meer een geïrriteerde huid van het scheren. Geen overtollige haartjes meer. En weg met de scheermesjes en de ontharingscrème. Voel je zeker en vrij dankzij de IPL-methode. Snel, secuur en goedkoop. Aarzel dus niet en neem vandaag nog contact op met Pulzzz Malden.

  • De beste behandeling tegen overbeharing
  • Geen stoppeltjes en rode bultjes meer
  • Pijnloos, snel en voordelig
  • 1e okselbehandeling cadeau

  Wilt u meer weten over de vestiging Malden? Klik dan op onderstaande button.

  meer over Pulzzz Malden

  Pulzzz Malden

  Adres gegevens

  Pulzzz Malden (bij Nijmegen)
  Raadhuisstraat 6a
  6581 AL Malden
  t: 06-53655278
  e: malden@pulzzz.nl

  Openingstijden

  Maandag 10:00 – 21:00
  Dinsdag 10:00 – 21:00
  Woensdag gesloten
  Donderdag
  10:00 – 21:00
  Vrijdag
  10:00 – 18:00
  Zaterdag gesloten
  Zondag gesloten

   

  Behandeling uitsluitend op afspraak. Bij annulering gelieve dit
  24 uur van tevoren te melden. Voor uw en onze veiligheid s.v.p. met PIN betalen.

  Like ons op Facebook

  Default Avatar
  Sylvia
  06/06/2021

  Mijn dochter had jarenlang ontzettend veel last van ingegroeide haren op haar onderbenen waardoor er flinke ontstekingen ontstonden en daarna littekens. Zij heeft nu bij Yvonne 7 behandelingen gehad en haar benen zijn inmiddels helemaal hersteld! Geen ingegroeide haren meer, geen ontstekingen meer en littekens zijn ook aan t wegtrekken! Mijn dochter durft weer met haar vriendinnen te gaan zwemmen en is blij. Ik raad iedereen een behandeling aan bij Yvonne Hormes!

  Default Avatar
  Jessie
  09/03/2019

  Aanrader!
  Ik heb nu ong. 7 behandelingen bij Yvonne gehad en ben ontzettend tevreden. Inmiddels heb ik veel minder haargroei en duurt het een stuk langer voordat de haren terug komen. Ik hoef nu maar 1x per week te scheren. Wat ik ook erg fijn vind is dat je bij Yvonne totaal geen schaamte voelt. Ik zou Yvonne zeker aanrader.