fbpx

Pulzzz Nijverdal

Constantijnstraat 23
7442 MC Nijverdal

t: 0548-785919
e: nijverdal@pulzzz.nl

Bel ons of vul het contactformulier in

Waardering van gemiddeld5 sterren, gebaseerd op3 recensies

Pulzzz Nijverdal

 

Heb jij ook zo’n hekel aan geïrriteerde oksels? Wil je definitief af van die haartjes op benen, arm, rug, bikinilijn of gezicht? En wil je niet steeds hoeven te scheren, met risico op irritatie? Kies voor definitief ontharen met IPL. Dit is de beste remedie tegen ongewenste haargroei. Bij Pulzzz Nijverdal informeren we je graag, zodat jij de juiste keuze maakt. In de meeste salons  behandelen we zowel vrouwen als mannen. Van benen tot gezicht, de schaamstreek en van oksels tot perineum: veel is mogelijk. Bel me gerust om hierover door te spreken.

Afspraak maken

  Naam *

  Telefoonnummer *

  E-mailadres *

  Bericht

  Kies een vestiging

  Pijnloos, snel en goedkoop

  IPL-ontharen heeft veel voordelen boven een laserbehandeling. Een IPL-behandeling is vrijwel pijnloos, duurt niet lang en is voordeliger dan een laserbehandeling. Al na een paar behandelingen zie je resultaat.

  Welkom bij de ontharingssalon Pulzzz Nijverdal

  Pulzzz Nijverdal is de ontharingssalon van Michaela Muller. “Tijdens een vrijblijvend intakegesprek vertel ik je graag meer over IPL en hoe ik werk. Als je kiest voor een behandeling in mijn salon, dan vind ik het belangrijk dat je je op gemak voelt bij me.”

  Voucher 1ste okselbehandeling cadeau!

  De beste apparatuur voor definitief ontharen

  Bij Pulzzz Nijverdal werken we met de VPL-technologie. Dit is de verbeterde en meest moderne versie van IPL. Met deze verfijnde technologie behandelen we heel secuur, doeltreffend en 100% veilig het lichaamsdeel dat je graag laat ontharen. IPL geeft geweldige resultaten. Duizenden tevreden mensen gingen je al voor. Je kunt dus volledig vertrouwen op de best mogelijke behandeling.

  Betaalbaar voor iedereen

  Zie je op tegen de kosten? Nergens voor nodig. Want definitief ontharen met IPL is voor iedereen betaalbaar. Dankzij de vaste lage prijs per flits (1,20 euro), waarmee we 10 cm² behandelen, ben je significant goedkoper uit dan in salons die werken met standaard tarieven. Pulzzz is al sinds 2011 actief als ontharingskliniek in Nederland. We hebben dus veel ervaring met de IPL-methode.

  Kies ook voor een mooie gladde huid

  IPL is echt de beste remedie tegen ongewenste haargroei, ook op de lange termijn. Nooit meer een geïrriteerde huid van het scheren. Geen overtollige haartjes meer. En weg met de scheermesjes en de ontharingscrème. Voel je zeker en vrij dankzij de IPL-methode. Snel, secuur en goedkoop. Aarzel dus niet en neem vandaag nog contact op met Pulzzz Nijverdal.

  • De beste behandeling tegen overbeharing
  • Geen stoppeltjes en rode bultjes meer
  • Pijnloos, snel en voordelig
  • 1e okselbehandeling cadeau
  Meer over Pulzzz Nijverdal

  Pulzzz bij RTL4

  Adres gegevens

  Pulzzz Nijverdal

  Constantijnstraat 23

  7442 MC Nijverdal

  t: 0548-78 59 19

  e: nijverdal@pulzzz.nl

  Openingstijden

  Maandag 09:00 – 21:00
  Dinsdag 09:00 – 21:00
  Woensdag 09:00 – 21:00
  Donderdag
  09:00 – 21:00
  Vrijdag
  09:00 – 21:00
  Zaterdag 10:00 – 18:00
  Zondag Gesloten

   

  Behandeling uitsluitend op afspraak. Bij annulering gelieve dit 24 uur van tevoren te melden. Voor uw en mijn veiligheid svp met PIN betalen.

  Like ons op Facebook

  Default Avatar
  Gaby
  11/11/2023

  Heb een laser behandeling gehad voor de oksels en ben zeer tevreden, ik ben gewoon haarloos na een aantal behandelingen

  Default Avatar
  Sharon Lensink
  05/05/2023

  Ben erg tevreden, voel me op mijn gemak. Het is erg schoon, erg vriendelijke vrouw. Kortom ik kan het iedereen aanraden.


  Binnenkort ziet u hier onze nieuwe website

  Voor nu alvast: per 1 januari 2024 wordt de prijs € 1,40 per flits.