fbpx

Pulzzz Oosterbeek

Peltstraat 9
6861 VC Oosterbeek
t: 06-52611880
e: oosterbeek@pulzzz.nl

Bel ons of vul het contactformulier in

Waardering van gemiddeld4.5 sterren, gebaseerd op 6 recensies
Pulzzz Oosterbeek

Pulzzz Oosterbeek

 

Definitief ontharen met IPL geeft het beste resultaat op de lange termijn. In onze schoonheidssalon in Oosterbeek geven wij als ontharingsspecialist gericht advies.

Ook beantwoorden wij al uw vragen over het definitief ontharen van uw benen, armen, rug, bikinilijn of overbeharing op uw gezicht. Wij werken met de beste ontharingsapparatuur en u kunt altijd een gratis adviesgesprek aanvragen!

Default Avatar
Wendy Beekhuizen-florijn
13/01/2016
Pulzzz Oksels

Zeer tevreden

Default Avatar
Erica
07/01/2016
Bikinilijn

Nu ongeveer een jaar bezig met het pulzzzen van de bikinilijn. Al gelijk in het begin merkte ik resultaat. Echter sommige plekjes blijven hardnekkig terugkomen. Nu de frequentie wat opgevoerd. Ik heb het volste vertrouwen dat ook de laatste plekjes hiermee zullen verdwijnen.

IPL behandeling

Op zoek naar een IPL behandeling in Oosterbeek? IPL ontharen is razend in populariteit toegenomen, omdat IPL ontharen zulke geweldige resultaten geeft. Pulzzz werkt met de meest verfijnde technologie, waarbij wij heel secuur een lichaamsdeel kunnen behandelen. Feitelijk werkt Pulzzz met de VPL technologie: de verbeterde en meer moderne versie van IPL. Wij werken met het € 1,10 per flits principe, waarbij u significant goedkoper uit bent dan in de salons die met standaard tarieven werken.

IPL ontharen

IPL ontharen in Oosterbeek is dus bij u in de buurt. We hebben ons toegelegd op het definitief ontharen van zowel vrouwen als mannen. IPL ontharen heeft veel voordelen ten opzichte van andere laserbehandelingen. Een IPL behandeling is pijnloos, relatief snel en veel goedkoper dan een gewone laserbehandeling. Genoeg redenen om onze website te bekijken en gelijk een afspraak te maken bij uw Pulzzz vestiging in Oosterbeek!

Meer over de vestiging Oosterbeek

Wilt u meer weten over de vestiging Oosterbeek? Klik dan op onderstaande button.

meer over Pulzzz Oosterbeek

Pulzzz Oosterbeek

Adres gegevens

Pulzzz Oosterbeek
Peltstraat 9
6861 VC Oosterbeek
t: 06-52611880
e: oosterbeek@pulzzz.nl

Openingstijden

Behandeling uitsluitend op afspraak. Bij annulering gelieve dit
24 uur van tevoren te melden. Voor uw en onze veiligheid svp met PIN betalen.

Like ons op Facebook

Contact

Naam *

Telefoonnummer *

E-mailadres *

Bericht

Kies een vestiging