fbpx

Pulzzz Oosterbeek

Peltstraat 9
6861 VC Oosterbeek
t: 06-52611880
e: oosterbeek@pulzzz.nl

Bel ons of maak een afspraak!

Waardering van gemiddeld4.5 sterren, gebaseerd op 6 recensies
Pulzzz Oosterbeek

Mariska Sepmeijer – Pulzzz Oosterbeek

 

 

Heb jij ook zo’n hekel aan geïrriteerde oksels? Wil je definitief af van die haartjes op benen, arm, rug, bikinilijn of gezicht? En wil je niet steeds hoeven te scheren, met risico op irritatie? Kies voor definitief ontharen met IPL. Dit is de beste remedie tegen ongewenste haargroei. Bij Pulzzz Oosterbeek informeren we je graag, zodat jij de juiste keuze maakt. In de meeste salons  behandelen we zowel vrouwen als mannen. Van benen tot gezicht, de schaamstreek en van oksels tot perineum: veel is mogelijk. Bel me gerust om hierover door te spreken.

Afspraak maken.

  Naam *

  Telefoonnummer *

  E-mailadres *

  Bericht

  Kies een vestiging

  Pijnloos, snel en goedkoop

  IPL-ontharen heeft veel voordelen boven een laserbehandeling. Een IPL-behandeling is vrijwel pijnloos, duurt niet lang en is voordeliger dan een laserbehandeling. Al na een paar behandelingen zie je resultaat.

  Welkom bij de ontharingssalon Pulzzz Oosterbeek

  Pulzzz Oosterbeek is de ontharingssalon van Mariska Sepmeijer. “Tijdens een vrijblijvend intakegesprek vertel ik je graag meer over IPL en hoe ik werk. Als je kiest voor een behandeling in mijn salon, dan vind ik het belangrijk dat je je op gemak voelt bij me.”

  Voucher 1ste okselbehandeling cadeau!

  De beste apparatuur voor definitief ontharen

  Bij Pulzzz Oosterbeek werken we met de VPL-technologie. Dit is de verbeterde en meest moderne versie van IPL. Met deze verfijnde technologie behandelen we heel secuur, doeltreffend en 100% veilig het lichaamsdeel dat je graag laat ontharen. IPL geeft geweldige resultaten. Duizenden tevreden mensen gingen je al voor. Je kunt dus volledig vertrouwen op de best mogelijke behandeling.

  Betaalbaar voor iedereen

  Zie je op tegen de kosten? Nergens voor nodig. Want definitief ontharen met IPL is voor iedereen betaalbaar. Dankzij de vaste lage prijs per flits (1,20 euro), waarmee we 10 cm² behandelen, ben je significant goedkoper uit dan in salons die werken met standaard tarieven. Pulzzz is al sinds 2011 actief als ontharingskliniek in Nederland. We hebben dus veel ervaring met de IPL-methode.

  Kies ook voor een mooie gladde huid

  IPL is echt de beste remedie tegen ongewenste haargroei, ook op de lange termijn. Nooit meer een geïrriteerde huid van het scheren. Geen overtollige haartjes meer. En weg met de scheermesjes en de ontharingscrème. Voel je zeker en vrij dankzij de IPL-methode. Snel, secuur en goedkoop. Aarzel dus niet en neem vandaag nog contact op met Pulzzz Oosterbeek.

  • De beste behandeling tegen overbeharing
  • Geen stoppeltjes en rode bultjes meer
  • Pijnloos, snel en voordelig
  • 1e okselbehandeling cadeau
  meer over Pulzzz Oosterbeek

  Pulzzz Oosterbeek

  Adres gegevens

  Pulzzz Oosterbeek
  Peltstraat 9
  6861 VC Oosterbeek
  t: 06-52611880
  e: oosterbeek@pulzzz.nl

  Openingstijden

  Behandeling uitsluitend op afspraak. Bij annulering gelieve dit
  24 uur van tevoren te melden. Voor uw en onze veiligheid svp met PIN betalen.

  Like ons op Facebook

  Default Avatar
  Marian
  06/01/2016
  Pulzzzen bovenlip

  De uitleg van de behandeling erg professioneel.
  Vriendelijk en persoonlijk.
  Goede adviezen

  Default Avatar
  Suzan
  05/01/2016
  Ontharen oksels en bovenlip

  Na een fijne intake , en super advies inmiddels haarvrij op beide plaatsen! Nooit gedacht dat het zo makkelijk en vrijwel pijnloos zou kunnen! Ik raad het een ieder aan die er over nadenkt… Tegen een relatief kleine vergoeding voor altijd af van het scheren! Heerlijk!!!