fbpx

Pulzzz Oss

Raadhuislaan 23a
5341 GL Oss
t: 06-19470211
e: oss@pulzzz.nl

Bel ons of vul het contactformulier in

Waardering van gemiddeld5 sterren, gebaseerd op 4 recensies
Pulzzz Oss

Pulzzz Oss

 

Definitief ontharen met IPL geeft het beste resultaat op de lange termijn. In onze schoonheidssalon in Oss geven wij als ontharingsspecialist gericht advies. Ook beantwoorden wij al uw vragen over het definitief ontharen van uw benen, armen, rug, bikinilijn of overbeharing op uw gezicht. Wij werken met de beste ontharingsapparatuur en u kunt altijd een gratis adviesgesprek aanvragen!

IPL behandeling

Op zoek naar een IPL behandeling in Oss? IPL ontharen is razend in populariteit toegenomen, omdat IPL ontharen zulke geweldige resultaten geeft. Pulzzz werkt met de meest verfijnde technologie, waarbij wij heel secuur een lichaamsdeel kunnen behandelen. Feitelijk werkt Pulzzz met de VPL technologie: de verbeterde en meer moderne versie van IPL. Wij werken met het € 1,10 per flits principe, waarbij u significant goedkoper uit bent dan in de salons die met standaard tarieven werken.

Default Avatar
Evelina

Sehr sehr toll, super Klima, immer wieder klasse!

Default Avatar
Jo-Anke

Wat een fijne behandeling bij Graziella! Ze neemt echt de tijd en geeft goed en duidelijke uitleg. Zou het iedereen aanraden!

IPL ontharen

IPL ontharen in Oss is dus bij u in de buurt. We hebben ons toegelegd op het definitief ontharen van zowel vrouwen als mannen. IPL ontharen heeft veel voordelen ten opzichte van andere laserbehandelingen. Een IPL behandeling is pijnloos, relatief snel en veel goedkoper dan een gewone laserbehandeling. Genoeg redenen om onze website te bekijken en gelijk een afspraak te maken bij uw Pulzzz vestiging in Oss!

Meer over de vestiging Oss

Wilt u meer weten over de vestiging Oss? Klik dan op onderstaande button.

Meer over Pulzzz Oss

Pulzzz Oss

Adres gegevens

Pulzzz Oss

Raadhuislaan 23a

5341 GL Oss

t: 06-19470211

e: oss@pulzzz.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 – 13:00
Dinsdag

09:00 – 13:00

18:30 – 21:00

Woensdag 09:00 – 13:00
Donderdag
09:00 – 13:00
18:30 – 21:00
Vrijdag
09:00 – 13:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

 

Behandeling uitsluitend op afspraak. Bij annulering gelieve dit 24 uur van tevoren te melden. Voor uw en mijn veiligheid svp met PIN betalen.

Contact

Naam *

Telefoonnummer *

E-mailadres *

Bericht

Kies een vestiging