Pulzzz Oud-Beijerland

Hortensiastraat 5 (De Boogerd)
3261 BG Oud-Beijerland
t: 06-57436784
e: oudbeijerland@pulzzz.nl

Bel ons of vul het contactformulier in

Waardering van gemiddeld4.77 sterren, gebaseerd op 13 recensies

pulzzz oud beijerland

Definitief ontharen met IPL geeft het beste resultaat op de lange termijn. In onze schoonheidssalon in Oud-Beijerland geven wij als ontharingsspecialist gericht advies. Ook beantwoorden wij al uw vragen over het definitief ontharen van uw benen, armen, rug, bikinilijn of overbeharing op uw gezicht. Wij werken met de beste ontharingsapparatuur en u kunt altijd een gratis adviesgesprek aanvragen!

IPL behandeling

Op zoek naar een IPL behandeling in Oud-Beijerland? IPL ontharen is razend in populariteit toegenomen, omdat IPL ontharen zulke geweldige resultaten geeft. Pulzzz werkt met de meest verfijnde technologie, waarbij wij heel secuur een lichaamsdeel kunnen behandelen. Feitelijk werkt Pulzzz met de VPL technologie: de verbeterde en meer moderne versie van IPL. Wij werken met het € 1,10 per flits principe, waarbij u significant goedkoper uit bent dan in de salons die met standaard tarieven werken.

Default Avatar
Noka
19/01/2018

Ik ben zeer tevreden over de behandelingen. Ik raad ook alle mensen met een donkere huid om hun IPL behandeling bij jou te laten doen. Voor degenen die nog twijfelden om t doen, ga gerust je ben in goede handen bij Jopie

Default Avatar
Ashley
14/12/2017

Sinds een tijdje bezig met laseren en ik zou echt willen dat ik eerder begonnen was! Ik raad dit echt aan iedereen aan!

IPL ontharen

IPL ontharen in Oud-Beijerland is dus bij u in de buurt. We hebben ons toegelegd op het definitief ontharen van zowel vrouwen als mannen. IPL ontharen heeft veel voordelen ten opzichte van andere laserbehandelingen. Een IPL behandeling is pijnloos, relatief snel en veel goedkoper dan een gewone laserbehandeling. Genoeg redenen om onze website te bekijken en gelijk een afspraak te maken bij uw Pulzzz vestiging in Oud-Beijerland!

Meer over de vestiging Oud-Beijerland

Wilt u meer weten over de vestiging Oud-Beijerland? Klik dan op onderstaande button.

Meer over Pulzzz Oud-Beijerland

Pulzzz Oud Beijerland

Adres gegevens

Pulzzz Oud-Beijerland

Hortensiastraat 5 (Sportplaza De Boogerd)

3261 BG Oud-Beijerland

t: 06-57436784

e: oudbeijerland@pulzzz.nl

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag  gesloten
Woensdag  18:30 – 21:00
Donderdag  09:00 – 21:00
Vrijdag  09:00 – 21:00
Zaterdag  09:00 – 17:00
Zondag  gesloten

 

Behandeling uitsluitend op afspraak. Bij annulering gelieve dit 24 uur van tevoren te melden. Voor uw en mijn veiligheid svp met PIN betalen.

Like ons op Facebook

Contact

Naam *

Telefoonnummer *

E-mailadres *

Bericht

Kies een vestiging