fbpx

Pulzzz Twello

Rijksstraatweg 173
7391 ML Twello
t: 06-11378082
e: twello@pulzzz.nl

Bel ons of vul het contactformulier in

Als u online een afspraak wilt boeken:

Waardering van gemiddeld5 sterren, gebaseerd op 6 recensies
Pulzzz Twello

Pulzzz Twello

 

Definitief ontharen met IPL geeft het beste resultaat op de lange termijn. In onze schoonheidssalon in Twello geven wij als ontharingsspecialist gericht advies.

Ook beantwoorden wij al uw vragen over het definitief ontharen van uw benen, armen, rug, bikinilijn of overbeharing op uw gezicht. Wij werken met de beste ontharingsapparatuur en u kunt altijd een gratis adviesgesprek aanvragen!

Default Avatar
Michelle
05/01/2016
Oksels, bikini en onderbenen incl. knie

Ik ben super blij met deze behandelingen!! En slaan ook goed aan. Ik ben sinds vandaag ook begonnen met bikini en onderbenen incl knie. Het is zo fijn dat er eerst gekeken wordt bij welke hoogte het licht wordt geflitst! Dat geeft ook vertrouwen en rust dat het niet heel erg pijnlijk is. Je voelt natuurlijk wel iets, maar niet heel erg onaangenaam. Ik weet dat de behandeling fantastisch aanslaat bij mijn oksels (ben hier namelijk eerder naartoe geweest om te kijken wat de resultaten werden, en het ging erg goed en dit sloeg ook fantastisch aan), en nu bij mijn bikinilijn en onderbenen 😀 Op naar mijn ideale resultaten 😉

Default Avatar
Barbara Jongsma
06/10/2015

Snelle resultaten zeer tevreden. Oksels bijna klaar en nu over naar de benen.

IPL behandeling

Op zoek naar een IPL behandeling in Twello? IPL ontharen is razend in populariteit toegenomen, omdat IPL ontharen zulke geweldige resultaten geeft. Pulzzz werkt met de meest verfijnde technologie, waarbij wij heel secuur een lichaamsdeel kunnen behandelen. Feitelijk werkt Pulzzz met de VPL technologie: de verbeterde en meer moderne versie van IPL. Wij werken met het € 1,10 per flits principe, waarbij u significant goedkoper uit bent dan in de salons die met standaard tarieven werken.

IPL ontharen

IPL ontharen in Twello is dus bij u in de buurt. We hebben ons toegelegd op het definitief ontharen van zowel vrouwen als mannen. IPL ontharen heeft veel voordelen ten opzichte van andere laserbehandelingen. Een IPL behandeling is pijnloos, relatief snel en veel goedkoper dan een gewone laserbehandeling. Genoeg redenen om onze website te bekijken en gelijk een afspraak te maken bij uw Pulzzz vestiging in Twello!

Meer over de vestiging Twello

Wilt u meer weten over de vestiging Twello? Klik dan op onderstaande button.

meer over Pulzzz Twello

Adres gegevens

Pulzzz Twello
Rijksstraatweg 173
7391 ML Twello
t: 06-11378082
e: twello@pulzzz.nl

Openingstijden

Maandag 9:00 – 18:00
Dinsdag 18:00 – 21:00
Woensdag 9:00 – 21:00
Donderdag Gesloten
Vrijdag 9:00 – 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

 

Behandeling uitsluitend op afspraak. Bij annulering of adspraak verzetten gelieve dit
24 uur van tevoren te melden.

Contact

Naam *

Telefoonnummer *

E-mailadres *

Bericht

Kies een vestiging