fbpx

Pulzzz Twello

Rijksstraatweg 173
7391 ML Twello
t: 06-11378082
e: twello@pulzzz.nl

Bel ons of vul het contactformulier in

Als u online een afspraak wilt boeken:

Waardering van gemiddeld5 sterren, gebaseerd op 6 recensies
Pulzzz Twello

Pulzzz Twello

 

Definitief ontharen met IPL geeft het beste resultaat op de lange termijn. In onze schoonheidssalon in Twello geven wij als ontharingsspecialist gericht advies.

Ook beantwoorden wij al uw vragen over het definitief ontharen van uw benen, armen, rug, bikinilijn of overbeharing op uw gezicht. Wij werken met de beste ontharingsapparatuur en u kunt altijd een gratis adviesgesprek aanvragen!

Default Avatar
Arjan Ten Burg
06/05/2015

Paar maanden begonnen met pulzzz ipl behandeling van mijn oksels. Na 2 keer behandeld te zijn is er al een behoorlijk resultaat! De haargroei is een stuk minder en op sommige plekjes is het bijna weg. Het doet geen pijn en de behandelingen duren niet lang. Al met al een aanrader!!!!

Default Avatar
Marloes Hulleman
24/02/2015

Snel resultaat

IPL behandeling

Op zoek naar een IPL behandeling in Twello? IPL ontharen is razend in populariteit toegenomen, omdat IPL ontharen zulke geweldige resultaten geeft. Pulzzz werkt met de meest verfijnde technologie, waarbij wij heel secuur een lichaamsdeel kunnen behandelen. Feitelijk werkt Pulzzz met de VPL technologie: de verbeterde en meer moderne versie van IPL. Wij werken met het € 1,10 per flits principe, waarbij u significant goedkoper uit bent dan in de salons die met standaard tarieven werken.

IPL ontharen

IPL ontharen in Twello is dus bij u in de buurt. We hebben ons toegelegd op het definitief ontharen van zowel vrouwen als mannen. IPL ontharen heeft veel voordelen ten opzichte van andere laserbehandelingen. Een IPL behandeling is pijnloos, relatief snel en veel goedkoper dan een gewone laserbehandeling. Genoeg redenen om onze website te bekijken en gelijk een afspraak te maken bij uw Pulzzz vestiging in Twello!

Meer over de vestiging Twello

Wilt u meer weten over de vestiging Twello? Klik dan op onderstaande button.

meer over Pulzzz Twello

Adres gegevens

Pulzzz Twello
Rijksstraatweg 173
7391 ML Twello
t: 06-11378082
e: twello@pulzzz.nl

Openingstijden

Maandag 9:00 – 18:00
Dinsdag 18:00 – 21:00
Woensdag 9:00 – 21:00
Donderdag Gesloten
Vrijdag 9:00 – 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

 

Behandeling uitsluitend op afspraak. Bij annulering of adspraak verzetten gelieve dit
24 uur van tevoren te melden.

Contact

Naam *

Telefoonnummer *

E-mailadres *

Bericht

Kies een vestiging