fbpx

Pulzzz Waalwijk

Grotestraat 47
5141 JM Waalwijk
t: 06-23806069
e: waalwijk@pulzzz.nl

Bel ons of vul het contactformulier in

Als u online een afspraak wilt boeken:

Waardering van gemiddeld5 sterren, gebaseerd op 8 recensies
Pulzzz Waalwijk

Pulzzz Waalwijk

 

Definitief ontharen met IPL geeft het beste resultaat op de lange termijn. In onze schoonheidssalon in Waalwijk geven wij als ontharingsspecialist gericht advies. Ook beantwoorden wij al uw vragen over het definitief ontharen van uw benen, armen, rug, bikinilijn of overbeharing op uw gezicht. Wij werken met de beste ontharingsapparatuur en u kunt altijd een gratis adviesgesprek aanvragen!

IPL behandeling

Op zoek naar een IPL behandeling in Waalwijk? IPL ontharen is razend in populariteit toegenomen, omdat IPL ontharen zulke geweldige resultaten geeft. Pulzzz werkt met de meest verfijnde technologie, waarbij wij heel secuur een lichaamsdeel kunnen behandelen. Feitelijk werkt Pulzzz met de VPL technologie: de verbeterde en meer moderne versie van IPL. Wij werken met het € 1,10 per flits principe, waarbij u significant goedkoper uit bent dan in de salons die met standaard tarieven werken.

Default Avatar
anoniem
22/09/2019

Beschrijf je bezoek aan Pulzzz - Waalwijk Prima service, goeie prijs-kwaliteit verhouding en vooral gezellig dames aanwezig.

Default Avatar
stefanie
01/08/2019

Goede service en kwaliteit, ben erg tevreden met het resultaat!

IPL ontharen

IPL ontharen in Waalwijk is dus bij u in de buurt. We hebben ons toegelegd op het definitief ontharen van zowel vrouwen als mannen. IPL ontharen heeft veel voordelen ten opzichte van andere laserbehandelingen. Een IPL behandeling is pijnloos, relatief snel en veel goedkoper dan een gewone laserbehandeling. Genoeg redenen om onze website te bekijken en gelijk een afspraak te maken bij uw Pulzzz vestiging in Waalwijk!

Meer over de vestiging Waalwijk

Wilt u meer weten over de vestiging Waalwijk? Klik dan op onderstaande button.

Meer over Pulzzz Waalwijk

Pulzzz Waalwijk

Adres gegevens

Pulzzz Waalwijk

Grotestraat 47

5141 JM Waalwijk

t: 06-23806069

e: waalwijk@pulzzz.nl

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag gesloten
Woensdag 10:00 – 21:00
Donderdag
10:00 – 21:00
Vrijdag
10:00 – 19:00
Zaterdag 10:00 – 16:00
Zondag gesloten

 

Behandeling uitsluitend op afspraak. Bij annulering gelieve dit 24 uur van tevoren te melden. Voor uw en mijn veiligheid svp met PIN betalen.

Onze klanten mogen gebruik maken van de privéparkeerplaatsen.

Like ons op Facebook

Contact

Naam *

Telefoonnummer *

E-mailadres *

Bericht

Kies een vestiging