fbpx

Pulzzz Westvoorne

Dorpsweg 40A
3235 AG Rockanje (gem. Westvoorne)
t: 06-11843511
e: westvoorne@pulzzz.nl

Bel ons of vul het contactformulier in

Als u online een afspraak wilt boeken:

Waardering van gemiddeld5 sterren, gebaseerd op 1 recensie
Pulzzz Westvoorne

Pulzzz Westvoorne

 

Definitief ontharen met IPL geeft het beste resultaat op de lange termijn. In onze schoonheidssalon in Westvoorne geven wij als ontharingsspecialist gericht advies. Ook beantwoorden wij al uw vragen over het definitief ontharen van uw benen, armen, rug, bikinilijn of overbeharing op uw gezicht. Wij werken met de beste ontharingsapparatuur en u kunt altijd een gratis adviesgesprek aanvragen!

 

IPL behandeling

Op zoek naar een IPL behandeling in Westvoorne? IPL ontharen is razend in populariteit toegenomen, omdat IPL ontharen zulke geweldige resultaten geeft. Pulzzz werkt met de meest verfijnde technologie, waarbij wij heel secuur een lichaamsdeel kunnen behandelen. Feitelijk werkt Pulzzz met de VPL technologie: de verbeterde en meer moderne versie van IPL. Wij werken volgens onze ‘één euro per flits’ principe, waarbij u significant goedkoper uit bent dan in de salons die met standaard tarieven werken.

Default Avatar
Nicole

Jacqueline heel veel succes

IPL ontharen

IPL ontharen in Westvoorne is dus bij u in de buurt. We hebben ons toegelegd op het definitief ontharen van zowel vrouwen als mannen. IPL ontharen heeft veel voordelen ten opzichte van andere laserbehandelingen. Een IPL behandeling is pijnloos, relatief snel en veel goedkoper dan een gewone laserbehandeling. Genoeg redenen om onze website te bekijken en gelijk een afspraak te maken bij uw Pulzzz vestiging in Westvoorne!

Meer over de vestiging Westvoorne

Wilt u meer weten over de vestiging Westvoorne? Klik dan op onderstaande button.

Meer over Pulzzz Westvoorne

Pulzzz Eemnes

Adres gegevens

Pulzzz Westvoorne

Dorpsweg 40A

3235 AG Rockanje (gem. Westvoorne)

t: 06-11843511

e: westvoorne@pulzzz.nl

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag gesloten
Woensdag 13:00 – 21:00
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag gesloten
Zondag Gesloten

 

Behandeling uitsluitend op afspraak. Bij annulering gelieve dit 24 uur van tevoren te melden. Voor uw en mijn veiligheid svp met PIN betalen.

Contact

Naam *

Telefoonnummer *

E-mailadres *

Bericht

Kies een vestiging