fbpx

Pulzzz Zutphen

Oudewand 39e
7201 LK Zutphen
t: 06-16019035
e: zutphen@pulzzz.nl

Bel ons of vul het contactformulier in

Waardering van gemiddeld5 sterren, gebaseerd op 3 recensies
Pulzzz Zutphen

Pulzzz Zutphen

 

Definitief ontharen met IPL geeft het beste resultaat op de lange termijn. In onze schoonheidssalon in Zutphen geven wij als ontharingsspecialist gericht advies.

Ook beantwoorden wij al uw vragen over het definitief ontharen van uw benen, armen, rug, bikinilijn of overbeharing op uw gezicht. Wij werken met de beste ontharingsapparatuur en u kunt altijd een gratis adviesgesprek aanvragen!

Default Avatar
marieke
18/03/2016
pulzz

Pulzzz is de perfecte uitvinding!
Mooie nieuwe locatie!
En vriendelijk personeel

Default Avatar
Esther
17/02/2016
Pulzzz

Goede behandeling en professionele aanpak. Pulzzz werkt zeker goed! Fijne methode en fijne behandelaar!

IPL behandeling

Op zoek naar een IPL behandeling in Zutphen? IPL ontharen is razend in populariteit toegenomen, omdat IPL ontharen zulke geweldige resultaten geeft. Pulzzz werkt met de meest verfijnde technologie, waarbij wij heel secuur een lichaamsdeel kunnen behandelen. Feitelijk werkt Pulzzz met de VPL technologie: de verbeterde en meer moderne versie van IPL. Wij werken met het € 1,10 per flits principe, waarbij u significant goedkoper uit bent dan in de salons die met standaard tarieven werken.

IPL ontharen

IPL ontharen in Zutphen is dus bij u in de buurt. We hebben ons toegelegd op het definitief ontharen van zowel vrouwen als mannen. IPL ontharen heeft veel voordelen ten opzichte van andere laserbehandelingen. Een IPL behandeling is pijnloos, relatief snel en veel goedkoper dan een gewone laserbehandeling. Genoeg redenen om onze website te bekijken en gelijk een afspraak te maken bij uw Pulzzz vestiging in Zutphen!

Meer over de vestiging Zutphen

Wilt u meer weten over de vestiging Zutphen? Klik dan op onderstaande button.

meer over Pulzzz Zutphen

Pulzzz Zutphen

Adres gegevens

Pulzzz Zutphen
Oudewand 39e
7201 LK Zutphen
t: 06-16019035
e: zutphen@pulzzz.nl

Openingstijden

Joy Bossenbroek werkt op afspraak van maandag t/m zaterdag. U kunt doordeweeks ook in de avonduren terecht. Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie over een behandeling kunt u telefonisch contact opnemen.

Bij annulering gelieve dit 24 uur van tevoren te melden. Voor uw en onze veiligheid svp met PIN te betalen.

Like ons op Facebook

Contact

Naam *

Telefoonnummer *

E-mailadres *

Bericht

Kies een vestiging