fbpx

Meer over Pulzzz Zutphen

Pulzzz Zutphen

Pulzzz Zutphen

Pulzzz Zutphen is een onderdeel van Wellness & Beautysalon La Joie.

La Joie is gelegen in het centrum van Zutphen, op loopafstand van station en Ijssel.

La Joie is gespecialiseerd in huidverbetering en anti-aging en biedt een totaalconcept dat is gericht op zowel de buiten- als binnenzijde van de huid. “Immers een mooie huid komt van twee kanten”.  Voor een stralende huid, gezonde en mooie huid bent u bij La Joie aan het juiste adres. Wij werken met innovatieve en geavanceerde apparatuur zoals de Venus Swan (natuurlijke face- & bodylift) en de hydrafacial (hydradermabrasie). Van binnenuit grijpen we aan door te werken met Lavie Sage Nutricosmetics, welke de huid ondersteunt in zijn functie.  Een jonger uiterlijk zonder gebruik van injectables, botox en chirurgie. Resultaten die duurzaam zijn.

 

U kunt bij La Joie terecht voor een groot en divers aanbod van schoonheidsbehandelingen.

Pulzzz Zutphen

Pulzzz Zutphen

– Massages
– Ontharen (definitief en Waxing)
– Myscara (semiperminente wimpercoating)
– Wimperextensions
– Visagie & hairstyling
– Gelpolish
– Arrangementen

 

Bij La Joie nemen we graag de tijd voor u. Zo is er tijd voor een praatje, een kop thee of koffie en bovenal tijd om even lekker te ontspannen. De behandeling(en) worden afgestemd op uw wensen en behoeften. U krijgt een eerlijk en professioneel advies.

Joy Bossenbroek werkt op afspraak van maandag t/m zaterdag. U kunt doordeweeks ook in de avonduren terecht. Voor het maken van een afspraak en of voor meer informatie over een behandeling kunt een telefonisch contact opnemen. Tel. 0616019035.
Kijk ook eens op www.lajoie.nl

Pulzzz Zutphen by La Joie