Pulzzz Zwolle

Dokter van Deenweg 108
8025 BK Zwolle
t: 0611588773
e: zwolle@pulzzz.nl

Bel ons of vul het contactformulier in

Als u online een afspraak wilt boeken:

Waardering van gemiddeld5 sterren, gebaseerd op 2 recensies
Pulzzz Zwolle

Pulzzz Zwolle

 

Definitief ontharen met IPL geeft het beste resultaat op de lange termijn. In onze schoonheidssalon in Zwolle geven wij als ontharingsspecialist gericht advies.

Ook beantwoorden wij al uw vragen over het definitief ontharen van uw benen, armen, rug, bikinilijn of overbeharing op uw gezicht. Wij werken met de beste ontharingsapparatuur en u kunt altijd een gratis adviesgesprek aanvragen!

Default Avatar
Gerri
01/02/2016
Oksels en bovenlip

De behandelingen zijn pijnloos en het resultaat is super mooi! Echt een aanrader.

Default Avatar
Danielle
25/01/2016
Super!

Voor de eerste behandeling geweest en een gratis okselbehandeling gehad! Het doet helemaal geen pijn en ik ben erg benieuwd naar het resultaat. Goede voorlichting en aardig personeel!

IPL behandeling

Op zoek naar een IPL behandeling in Zwolle? IPL ontharen is razend in populariteit toegenomen, omdat IPL ontharen zulke geweldige resultaten geeft. Pulzzz werkt met de meest verfijnde technologie, waarbij wij heel secuur een lichaamsdeel kunnen behandelen. Feitelijk werkt Pulzzz met de VPL technologie: de verbeterde en meer moderne versie van IPL. Wij werken volgens onze ‘één euro per flits’ principe, waarbij u significant goedkoper uit bent dan in de salons die met standaard tarieven werken.

IPL ontharen

IPL ontharen in Zwolle is dus bij u in de buurt. We hebben ons toegelegd op het definitief ontharen van zowel vrouwen als mannen. IPL ontharen heeft veel voordelen ten opzichte van andere laserbehandelingen. We behandelen alle zones. De enige uitzondering daarop is de schaamstreek bij mannen. Een IPL behandeling is pijnloos, relatief snel en veel goedkoper dan een gewone laserbehandeling. Genoeg redenen om onze website te bekijken en gelijk een afspraak te maken bij uw Pulzzz vestiging in Zwolle!

Meer over de vestiging Zwolle

Wilt u meer weten over de vestiging Zwolle? Klik dan op onderstaande button.

meer over Pulzzz Zwolle

Adres gegevens

Pulzzz Zwolle
Dokter van Deenweg 108
8025 BK Zwolle
t: 06-11588773
e: zwolle@pulzzz.nl

Openingstijden

Maandag 14:00 – 20:00
Dinsdag 10:00 – 17:00
Woensdag gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

 

Let op!!!

Indien u een afspraak heeft gemaakt rekenen we op uw komst. Mocht u verhinderd zijn dan dient u zich 24 uur van te voren af te melden
bij de receptie via telefoonnummer 06-11588773
Bij niet verschijnen of niet tijdig afbellen zullen er kosten in rekening worden gebracht. Deze kosten zullen de helft van uw laatst betaalde behandeling bedragen met een minimum van 10 euro tot een maximum van 50 euro.

Bereikbaarheid:

  • Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen.
  • Makkelijk te bereiken met de bus, alle lijnen die stoppen
    bij de Isala Klinieken, halte Dr Spanjaardweg/Dr Hengeveldweg.

 

Like ons op Facebook

Contact

Naam *

Telefoonnummer *

E-mailadres *

Bericht

Kies een vestiging