fbpx

Meer over Pulzzz Zwolle

Ik geef mensen graag een goed gevoel over hun huid en uiterlijk!

In 2006 startte ik mijn eigen schoonheidssalon, een ruime salon/praktijk met meerdere behandelkamers genaamd ‘Huid en Uiterlijk’ gelegen in de Aa-landen in Zwolle. Ik heb een erkende opleiding gevolgd bij een ANBOS-schoonheidsspecialist.
De ANBOS is de brancheorganisatie voor schoonheidsspecialisten en staat in voor schoonheidsspecialisten met opleiding en ziet toe op bijscholing en dat men volgens de regels te werk gaat. Door te zoeken naar de nieuwste behandelmethodes in huidverbetering ontwikkelde ik mezelf steeds verder als schoonheidsspecialist in meerdere specialisaties. Enkele van de methodes die ik gebruik, zijn uniek in Zwolle. Zoals Fractional RF en Vacuüm RF,

op basis van elektromagnetische golven. Ook werk ik veel op water gerelateerde behandelingen zo verbeter ik uw huid en ontlast het milieu. Ik vind het belangrijk om mijn praktijk steeds te vernieuwen en mezelf scherp te houden!

Voor mij telt dat mijn klanten zich op hun gemak voelen en vragen kunnen stellen. Ik geef ze graag een goed gevoel. Ook coach ik mensen graag hoe ze hun huid goed kunnen verzorgen en verbeteren. Toen ik dertien was, had ik last van acne. Ik merkte dat ik hierdoor onzeker werd. Mijn toenmalige schoonheidsspecialiste hielp me met het bestrijden van mijn acne. Nadat de acne was aangepakt en verdwenen, groeide ik enorm. Deze ontmoeting en mijn eigen ervaring zorgden ervoor dat ik later de opleiding tot schoonheidsspecialist ging volgen.

 

Pulzzz Zwolle

Pulzzz Zwolle

Pulzzz Zwolle