fbpx

Recensies Hardinxveld-Giessendam

Default Avatar
Marije v Genderen
14/08/2019

Prima service. Eerlijk, denkt goed mee.

Default Avatar
Marije v Genderen
14/08/2019

Prima service. Eerlijk, denkt goed mee.

Default Avatar
Saskia
17/03/2016

Zeer netjes geholpen. Er word goed naar je geluisterd en navraag gedaan bij twijfel over het gebuik van de Pulzzz icm medicatie. Daarnaast ook goed advies gekregen over het vervolg van de behandeling.

Default Avatar125
Marga
17/03/2016
Default Avatar
Chantal
17/03/2016

Vandaag mijn eerste pulzzz behandeling gehad. Alles werd duidelijk uitgelegd en de kosten vielen mij echt mee. Ook had ik verwacht dat het mee pijn zou doen, maar het is echt niet pijnlijk. Ik ben erg benieuwd naar de resultaten, maar voor nu vind ik het zeker een aanrader en de volgende afspraak staat al gepland.

Default Avatar
Stam
17/03/2016

Ik kwam voor een intake gesprek en werd hartelijk ontvangen. Alles werd duidelijk uitgelegd wat heel fijn was. Ik heb aangegeven wat ik wilde laten.doen en samen hebben we de te behandelen gebieden bekeken. Tot mijn verbazing kon ik gelijk deze keer al gebruik maken van de gratis behandeling (ik had namelijk alleen gereserveerd voor een intake) en daarna was er ook nog tijd voor benen en.bikinilijn, hoe tof is dat! Het gaat reuze snel en binnen een uurtje stond ik weer buiten, Bedankt en tot de volgende keer!

Default Avatar
Sietske
17/03/2016

Ontzettend gezellige, klantgerichte salon met veel aandacht voor de klant.

Default Avatar
Leen
12/01/2016
Tevreden

Ik kan na 10 behandelingen voor mijn rug zeggen dat de haargroei een stuk minder is. Nog een paar keer per jaar bijhouden, ik ben er erg tevreden mee.

Default Avatar
Amanda
12/01/2016
Klantvriendelijk

Betreft klantvriendelijkheid is al het personeel erg klantvriendelijk. Jullie denken mee als er problemen zijn en zoeken een oplossing.