fbpx

Recensies Oud-Beijerland

Default Avatar
Westmaas/mijnsheerenland
03/11/2018

Lieve mensen,
Het lijkt te werken , maar ik en de vriendinnengroep waardoor ik bij pulzzz terecht ben gekomen, zijn nu bijna een jaar gestopt, en we staan allemaal weer te scheren of te harsen. Komt gewoon weer terug!!! Zonde van de honderden euro’s!

Default Avatar
Myra
31/10/2018

Jopie is erg professioneel en vriendelijk.
Ik heb nu al een aantal behandelingen gehad en mijn okselhaar is voor 99% verdwenen
"en vrijwel pijnloos'.
Zo ontzettend fijn dat ik niet meer hoef te scheren!
Zo is ook de prijs kwaliteitverhouding super.
Je krijgt echt waar voor je geld.
Aldus voor iedereen zeer zeker aan te raden om bij haar te gaan!

Default Avatar
Suzan
13/06/2018

Pijnloos ontharen en (bijna) niet meer scheren!

Default Avatar
Janneke
07/06/2018

Ik ben zeer tevreden over Pulzz in Oud-Beijerland. Jopie is erg professioneel en nauwkeurig! Ik ben begonnen met de oksels en die zijn nagenoeg helemaal glad. Nu mijn bikinilijn nog en dat gaat ook naar tevredenheid. Zo fijn dat je die lichaamsdelen niet meer hoeft te scheren! En Pulzz is ook niet duur! Dus echt een aanrader. Niet meer twijfelen maar DOEN!!!!

Default Avatar
Marjan
02/06/2018

Ik ben heel blij met de IPL behandelingen. Jopie is heel vriendelijk en denkt mee om zo gewenst resultaat te krijgen. De prijs-kwaliteit verhouding is ook perfect. Ik raad iedereen aan om hier zijn IPL behandelingen te laten doen!

Default Avatar
Noka
19/01/2018

Ik ben zeer tevreden over de behandelingen. Ik raad ook alle mensen met een donkere huid om hun IPL behandeling bij jou te laten doen. Voor degenen die nog twijfelden om t doen, ga gerust je ben in goede handen bij Jopie

Default Avatar
Ashley
14/12/2017

Sinds een tijdje bezig met laseren en ik zou echt willen dat ik eerder begonnen was! Ik raad dit echt aan iedereen aan!

Default Avatar
Zarah
13/12/2017

Lang getwijfeld of IPL behandelingen de oplossing zouden zijn, maar het resultaat mag er wezen! Super blij ermee! Spijt dat ik dit niet eerder heb gedaan! Aanrader!

Default Avatar
Heidi
17/11/2017

Ik ben zeker tevreden over de behandelingen. Jopie is een deskundige, erg gezellige vrouw.
Bij mij duurt het behandelen van sommige plekken wat langer dan van tevoren bedacht was. Maar ja ook dat gebeurt.
Al met al tevreden...

Default Avatar
Denise
02/11/2017

Ik ben erg tevreden over Jopie en pulzz. Ziet er professioneel en schoon uit. Jopie is een aardige vrouw die het proces nauw volgt of er voldoende verbetering is.
Nu na een aantal behandelingen worden de haartjes echt lichter, dunner en het worden er steeds minder. Van bultjes ben ik helemaal af. Super blij!

Default Avatar
Carina
13/10/2017

Hele fijne behandeling gehad, de haartjes verdwijnen en heb bijna geen puistjes meer van ingegroeide haren en de donkere plekken verdwijnen ook. Ben zeer tevreden

Default Avatar
Debby
19/09/2017

Ik ben zeer tevreden over de behandelingen. De haartjes verdwijnen en heb geen last meer van bultjes. Jopie is klantvriendelijk en werkt professioneel.Absoluut het aanraden waard.

Default Avatar
Tessa
28/08/2017

Tevreden klant. Jopie is een vriendelijke vrouw, werkt nauwkeurig en professioneel. Ik laat bij Pulzzz mijn oksels en bikinilijn ontharen. Door het scheren kreeg ik altijd bultjes bij de bikinilijn, hier heb ik nu geen last meer van!

Default Avatar
Marian
08/04/2017

Zeer tevreden ben ik over de IPL behandeling die ik heb gekregen van Jopie in haar mooie salon.

Ik ben blij met het resultaat.

Default Avatar
????
16/02/2017

Ben nu 5 keer geweest voor bikini en oksels en ik ben al bijna klaar! Voel me prima op mijn gemak in de salon bij Jopie waar je supervriendelijk wordt ontvangen. Voor de prijs hoef je t niet te laten, echt een aanrader! Spijt dat ik niet eerder ben gegaan!

Default Avatar
Lindy van Eck
10/02/2017

Nooit gedacht dat het met blond haar zo goed zou werken, vooral over mijn bovenlip ben ik zeer tevreden! Echt een aanrader allemaal!!

Default Avatar
Marjolein
12/03/2016
IPL

Wat een prachtige salon!
Heel veel succes.
Ik kan in ieder geval iedereen IPL aanraden.

Default Avatar
rob thans
03/03/2016

veel succes !

Default Avatar
Henk
01/03/2016
Succes met Pulzzz!

Hoi Jopie,

Heel veel succes!!

Groet, Nicole en Henk