Reviews Pulzzz

Lijkt, dat ik de eerste ben met een recensie, maar die doe ik helemaal graag. Chantal is geweldig! Het is een kleine gezellige ruimte, heel hygiƫnisch en 100% schoon. Chantal is altijd vrolijk, geeft je een warm ontvangst en weet doet gewoon heel goed werk.
Dus, ik ben helemaal tevreden en mijn aanbevelingen heb je!

Marlene Snyder
11/01/2016

Nu ongeveer een jaar bezig met het pulzzzen van de bikinilijn. Al gelijk in het begin merkte ik resultaat. Echter sommige plekjes blijven hardnekkig terugkomen. Nu de frequentie wat opgevoerd. Ik heb het volste vertrouwen dat ook de laatste plekjes hiermee zullen verdwijnen.

Erica
07/01/2016

Mijn oksels laten pulzzzen, happy. Hoef me niet meer te scheren. Esther heeft een goede prestatie geleverd. Bedankt

Caroline Broer
07/01/2016

De uitleg van de behandeling erg professioneel.
Vriendelijk en persoonlijk.
Goede adviezen

Marian
06/01/2016

Na een fijne intake , en super advies inmiddels haarvrij op beide plaatsen! Nooit gedacht dat het zo makkelijk en vrijwel pijnloos zou kunnen! Ik raad het een ieder aan die er over nadenkt... Tegen een relatief kleine vergoeding voor altijd af van het scheren! Heerlijk!!!

Suzan
05/01/2016

Nu 6 behandelingen gehad en bijna haarvrij, ben onwijs tevreden en raad het aan al mijn vriendinnen aan en diverse zijn inmiddels ook zeer tevreden klanten! Maris voert het Pulzzz-en goed en professioneel uit!

Roxx
05/01/2016

Na een goede intake waarbij alles duidelijk en helder werd uitgelegd, begonnen met de Pulzzz behandeling. Paar behandelingen later een super resultaat. Behandeling is snel en zo goed als pijnloos.

Thirza
05/01/2016

Zelfs mijn hardnekkige rugharen zijn door Ivy goed aangepakt. Goede voorlichting en vervolgens een aantal goede behandelingen hebben prima geholpen.

Gerrit
04/01/2016

Ik ben zeer tevreden, want het flitsen gaat super goed. Oksels is na een paar behandelingen al bijna helemaal klaar. We gaan de benen nu uitbreiden met flitsen.Dus ik ben wel tevreden.

Miranda Karamus
04/01/2016

Goede informatie voor het starten van de behandeling. Merkte na de eerste behandeling al verschil. Heerlijk vooruitzicht om straks van het scheren af te zijn. Prijstechnisch ook erg goed, een aanrader dus!

Melissa
04/01/2016