fbpx

Recensies

Waardering van gemiddeld4.84 sterren, gebaseerd op 443 recensies
Default Avatar
Marloes
03/04/2019

Mijn bikinilijn en oksels laat ik behandelen. Jopie is professioneel en vriendelijk. Super blij met het resultaat tot nu toe! Zeker een aanrader als je van je haren af wilt.

Default Avatar
Sonja
29/03/2019

Doordat ik veel last had van bultjes en rode plekjes en omdat ik klaar was met scheren besloot ik IPL ontharing te doen.
Ik voelde me bij de eerste behandeling al heel erg op mijn gemak ondanks dat ik toch een beetje zenuwen had om mijn bikinilijn en oksels te laseren.
Jopie is ontzettend professioneel en ervaren. Ze ontvangt je zeer hartelijk en weet precies hoe ze je op je gemak moet stellen.
Buiten dat mijn huid nu heel rustig is (Geen rode bultjes meer) heb ik inmiddels ook bijna geen haar meer op de behandelde plekken (ik ben nog bezig). Een echte aanrader!!

Default Avatar
Judith
29/03/2019

Ik ga naar pulz voor bikinilijn en oksels, heb ondertussen goed resultaat. Jopie is erg professioneel, heeft veel kennis en is erg vriendelijk. Is totaal niet ongemakkelijk om bijv. bikinilijn te laten doen. Aanrader !

Default Avatar
Fatima
11/03/2019

Ik ben heel erg tevreden. Ik laat nu mijn gezicht behandelen, het is helemaal weg en ik ben heel blij met het resultaat!

Default Avatar
Jessie
09/03/2019

Aanrader!
Ik heb nu ong. 7 behandelingen bij Yvonne gehad en ben ontzettend tevreden. Inmiddels heb ik veel minder haargroei en duurt het een stuk langer voordat de haren terug komen. Ik hoef nu maar 1x per week te scheren. Wat ik ook erg fijn vind is dat je bij Yvonne totaal geen schaamte voelt. Ik zou Yvonne zeker aanrader.

U kunt uw review plaatsen op de betreffende vestigingspagina. Bedankt!

Klik hier voor de vestiging van uw keuze.