fbpx

Recensies

Waardering van gemiddeld4.83 sterren, gebaseerd op 441 recensies
Default Avatar
Naomi
Geen vraag is te gek!
10/06/2018

Bij Pulzzz geweest voor een intake. Meteen een test gedaan voor mijn oksels (deze eerste test is gratis, waardoor je heel laagdrempelig meteen bekend wordt met IPL, voor mij was het de eerste keer dus vond het toch best spannend). Aangezien de resultaten pas later zichtbaar zijn, kan ik daar helaas nog niets over zeggen. Nicole is sowieso een hele behulpzame en spontane vrouw, die al je vragen wilt en kan beantwoorden. Geen vraag is te gek!

Default Avatar
Janneke
07/06/2018

Ik ben zeer tevreden over Pulzz in Oud-Beijerland. Jopie is erg professioneel en nauwkeurig! Ik ben begonnen met de oksels en die zijn nagenoeg helemaal glad. Nu mijn bikinilijn nog en dat gaat ook naar tevredenheid. Zo fijn dat je die lichaamsdelen niet meer hoeft te scheren! En Pulzz is ook niet duur! Dus echt een aanrader. Niet meer twijfelen maar DOEN!!!!

Default Avatar
Marjan
02/06/2018

Ik ben heel blij met de IPL behandelingen. Jopie is heel vriendelijk en denkt mee om zo gewenst resultaat te krijgen. De prijs-kwaliteit verhouding is ook perfect. Ik raad iedereen aan om hier zijn IPL behandelingen te laten doen!

Default Avatar
Marleen
26/05/2018

Professioneel, helder en duidelijk. Ben erg benieuwd naar de resultaten.

Default Avatar
Saskia
02/05/2018

Vakkundig en netjes geholpen. Doet geen pijn en ziet snel resultaat, zou iedereen aanbevelen!

U kunt uw review plaatsen op de betreffende vestigingspagina. Bedankt!

Klik hier voor de vestiging van uw keuze.