fbpx

Recensies

Waardering van gemiddeld4.83 sterren, gebaseerd op 427 recensies
Default Avatar
Barbara Jongsma
06/10/2015

Snelle resultaten zeer tevreden. Oksels bijna klaar en nu over naar de benen.

Default Avatar
Joke
15/09/2015
mijn ervaringen

Rapportcijfers voor Bianca :
Producten 10
Kunde 10
Oplettendheid 10
Behulpzaamheid 10
Geduld om het uit te leggen 10
Alle behandelingen die ik al genomen heb 10
Ik blijf dus komen bij Bianca .
Ze is dus geslaagd voor haar bedrijfje .

Default Avatar
monica smits
03/09/2015

Vandaag me 1ste oksel behandeling gehad , was een beetje nerveus of het pijn ging doen maar helemaal niet heb het echt als super ervaren , ben blij dat ik het heb gedaan en over 6 weken weer

Default Avatar
Wouter
19/05/2015

Je schaamstreek in een salon laten ontharen met IPL? Dat doe je niet zomaar! Voor mij was de drempel erg hoog om een afspraak te maken. Is dat niet vreemd, helemaal als man? Eenmaal in de salon stelt de vrolijke Bianca je meteen gerust. Al tijdens de eerste behandeling voelt het als de normaalste zaak ter wereld. Bianca vraagt telkens of het niveau van de flits niet de pijnlijk is (dat valt 1000% mee!), en gaat zeer professioneel om met deze behandeling op een toch wel intieme plek. Ik verheug me nu al op een permanente ‘boyzillian’. Ik vind het zelf ook een leuke locatie, inpandig bij een hippe sportschool; als je te vroeg bent kun je aanschuiven aan de toog van de sportschool en een kopje thee drinken met opzwepende muziek op de achtergrond.

Default Avatar
Arjan Ten Burg
06/05/2015

Paar maanden begonnen met pulzzz ipl behandeling van mijn oksels. Na 2 keer behandeld te zijn is er al een behoorlijk resultaat! De haargroei is een stuk minder en op sommige plekjes is het bijna weg. Het doet geen pijn en de behandelingen duren niet lang. Al met al een aanrader!!!!

U kunt uw review plaatsen op de betreffende vestigingspagina. Bedankt!

Klik hier voor de vestiging van uw keuze.