fbpx

Recensies

Waardering van gemiddeld4.84 sterren, gebaseerd op 444 recensies
Default Avatar
monica smits
03/09/2015

Vandaag me 1ste oksel behandeling gehad , was een beetje nerveus of het pijn ging doen maar helemaal niet heb het echt als super ervaren , ben blij dat ik het heb gedaan en over 6 weken weer

Default Avatar
Wouter
19/05/2015

Je schaamstreek in een salon laten ontharen met IPL? Dat doe je niet zomaar! Voor mij was de drempel erg hoog om een afspraak te maken. Is dat niet vreemd, helemaal als man? Eenmaal in de salon stelt de vrolijke Bianca je meteen gerust. Al tijdens de eerste behandeling voelt het als de normaalste zaak ter wereld. Bianca vraagt telkens of het niveau van de flits niet de pijnlijk is (dat valt 1000% mee!), en gaat zeer professioneel om met deze behandeling op een toch wel intieme plek. Ik verheug me nu al op een permanente ‘boyzillian’. Ik vind het zelf ook een leuke locatie, inpandig bij een hippe sportschool; als je te vroeg bent kun je aanschuiven aan de toog van de sportschool en een kopje thee drinken met opzwepende muziek op de achtergrond.

Default Avatar
Arjan Ten Burg
06/05/2015

Paar maanden begonnen met pulzzz ipl behandeling van mijn oksels. Na 2 keer behandeld te zijn is er al een behoorlijk resultaat! De haargroei is een stuk minder en op sommige plekjes is het bijna weg. Het doet geen pijn en de behandelingen duren niet lang. Al met al een aanrader!!!!

Default Avatar
barbara
03/05/2015

Super salon met super meiden!!!!
En een geweldige en vriendelijke service!
Je hebt echt het gevoel of je thuis bent hier!!!

Default Avatar
wilma
18/04/2015
hele fijne zaak

Wat een goede service… 
Je wordt super vriendelijk ontvangen en geholpen… voelde me gelijk op mijn gemak

U kunt uw review plaatsen op de betreffende vestigingspagina. Bedankt!

Klik hier voor de vestiging van uw keuze.