fbpx

Recensies

Waardering van gemiddeld4.84 sterren, gebaseerd op 443 recensies
Default Avatar
Wouter
19/05/2015

Je schaamstreek in een salon laten ontharen met IPL? Dat doe je niet zomaar! Voor mij was de drempel erg hoog om een afspraak te maken. Is dat niet vreemd, helemaal als man? Eenmaal in de salon stelt de vrolijke Bianca je meteen gerust. Al tijdens de eerste behandeling voelt het als de normaalste zaak ter wereld. Bianca vraagt telkens of het niveau van de flits niet de pijnlijk is (dat valt 1000% mee!), en gaat zeer professioneel om met deze behandeling op een toch wel intieme plek. Ik verheug me nu al op een permanente ‘boyzillian’. Ik vind het zelf ook een leuke locatie, inpandig bij een hippe sportschool; als je te vroeg bent kun je aanschuiven aan de toog van de sportschool en een kopje thee drinken met opzwepende muziek op de achtergrond.

Default Avatar
Arjan Ten Burg
06/05/2015

Paar maanden begonnen met pulzzz ipl behandeling van mijn oksels. Na 2 keer behandeld te zijn is er al een behoorlijk resultaat! De haargroei is een stuk minder en op sommige plekjes is het bijna weg. Het doet geen pijn en de behandelingen duren niet lang. Al met al een aanrader!!!!

Default Avatar
barbara
03/05/2015

Super salon met super meiden!!!!
En een geweldige en vriendelijke service!
Je hebt echt het gevoel of je thuis bent hier!!!

Default Avatar
wilma
18/04/2015
hele fijne zaak

Wat een goede service… 
Je wordt super vriendelijk ontvangen en geholpen… voelde me gelijk op mijn gemak

Default Avatar
Kimberley
11/04/2015

Ik kom al een tijdje bij Bianca voor een ipl behandeling.
De behandeling is erg goed vooral omdat Bianca elke keer weer de tijd voor je neemt en vraagt of alles naar wens was. Ze houd rekening met je wensen en probeert de behandeling zo prettig mogelijk te maken
De behandeling zelf doet ook wat het beloofd na een paar keer merk je al veel verschil
Een echte aanrader dus!

U kunt uw review plaatsen op de betreffende vestigingspagina. Bedankt!

Klik hier voor de vestiging van uw keuze.