fbpx

Recensies

Waardering van gemiddeld4.84 sterren, gebaseerd op 444 recensies
Default Avatar
Geeta
27/01/2015

Ik kom al een tijdje bij de salon van Bianca en ik kan het iedereen van harte aanraden! Afgelopen vrijdag heerlijk genoten van de hotstone massage voor rug, nek en schouders. Was heerlijk vooral omdat ik helemaal vast zat. Tevens laat ik ook mijn oksels behandelen dmv IPL. Ik zie na 6 behandelingen al heel veel resultaat! Bianca is een heel vriendelijk persoon, geeft goed advies, neemt echt de tijd voor je en je voelt je zeker op je gemak! Een aanrader dus voor iedereen om er voor een ieder wel een behandeling tussen zit!

Default Avatar
Badia
18/01/2015

Ik kom nu al een tijdje bij Bianca voor de IPL-behandelingen voor de bovenlip, oksels en de Brazilian. Ik ben super tevreden over de behandelingen en natuurlijk over Bianca. Ik ben al bijna aan het einde van mijn behandelingen. Ze neemt de tijd voor je en stelt je op je gemak en als je het niet niet wil dan doet ze het niet. Wat ik zelf heel fijn vindt is dat ze meedenkt en je dingen aanraad en niet aansmeert.
Ik heb alleen maar leuke ervaringen meegemaakt met haar en de behandelingen. Ik raad het ook iedereen aan in mijn omgeving die last heeft van overtollige haartjes om bij haar een bezoekje te brengen. Je zal gegarandeerd tevreden zijn.

Default Avatar125
Kirsten Vos
08/01/2015
Default Avatar
Edith
17/12/2014
ik zeg 10 sterren!

Ben zo blij met Bianca die de ongewenste haartjes telkens maar weer te lijf gaat.
Ik laat d`r niet meer los!

Default Avatar
marente molenaar kwestro
24/09/2014
eerlijkheid is super service

Vandaag is mn moeder bij Pulzz Leiden langs geweest. Ze wilde graag een advies over een eventuele behandeling en na goede verhalen over Angelique heeft ze een afspraak gemaakt. Na de afspraak kwam ze even langs en ik vroeg haar hoe het was gegaan. Het eerste wat ze zei was dat ze heel prettig geholpen was en dat Angelique een hele lieve en leuke meid was. Helaas waren moeders haar grijze haren niet te behandelen, laten we zeggen die krijg je nu eenmaal als oma . Maar ze vertelde dat haar helemaal was uitgelegd hoe het zat en dat er voor haar haren ook geen andere oplossingen waren. De meeste mensen zouden balen en zeggen ga ik er heen voor niks. Maar nee moeders was heel blij en tevreden, ondanks dat behandeling niet mogelijk was heeft ze een heel goed gevoel over gehouden een haar afspraak die overigens GRATIS was bij Pulzz Leiden. Ik zeg wat een service, niet koste wat het kost je zakken vullen maar je klant voorop zetten!

U kunt uw review plaatsen op de betreffende vestigingspagina. Bedankt!

Klik hier voor de vestiging van uw keuze.