Rughaar verwijderen met IPL-ontharen

Rughaar verwijderen met IPL-ontharen

Veel mannen hebben last van overtollig rughaar. Dat kan hinderlijk zijn. Wil je graag het rughaar verwijderen? Scheren is lastig. Waxen of harsen kan, maar de haren komen toch weer terug. Wil je voorgoed zijn verlost van dat overtollige rughaar? Kies voor permanente ontharing met IPL. Dit geldt natuurlijk ook voor dat vervelende schouderhaar.

Oorzaken van rughaar

Overbeharing kan erfelijk zijn, maar dat hoeft niet. Overbeharing kan ook het gevolg zijn van een verstoorde hormoonbalans of overgevoeligheid voor hormonen. Denk daarbij ook aan een teveel aan mannelijke hormonen. Omdat mannen sowieso meer hormonen aanmaken dan vrouwen, hebben zij meer haargroei dan vrouwen. Overtollig rughaar kan vervelend zijn. Niet alleen ’s zomers op het strand, maar ook omdat het zweet vasthoudt en jeuk geeft. Gelukkig is daar iets aan te doen en kan je rughaar verwijderen.

Wat is IPL?

IPL betekent: Intense Pulsed Light. Je wordt behandeld met een IPL-apparaat waaruit een flitslicht komt. Het IPL-licht is opgebouwd uit verschillende golflengtes. De warmte van dit licht komt via het pigment van het haar terecht in het haarzakje. Hierdoor kan er geen nieuw haar meer groeien. Ook een laserbehandeling vindt plaats door middel van een lichtflits. Er zijn echter grote verschillen. Zo is de veiligheid van de huid veel beter gewaarborgd bij een IPL-behandeling dan bij een laserbehandeling. Steeds meer mensen kiezen daarom voor IPL-ontharing, voor ontharen bij mannen en vrouwen.

IPL vs. Laser

Wat is IPL?

Laserbehandelingen kosten al gauw veel geld. Dat heeft alles te maken met het grote oppervlak van de rug. Harsen is pijnlijk. En met ontharingscrèmes blijft haar hooguit een paar dagen weg. Steeds meer mannen ontdekken de voordelen van IPL-ontharing. Waarom? Omdat dat de meest effectieve, snelle en voordelige methode is. Deze methode kent eigenlijk alleen maar voordelen:

De behandeling gaat sneller

Een IPL-behandeling duurt korter dan een laserbehandeling. Dat komt omdat je met IPL-ontharen meerdere haren tegelijkertijd kunt behandelen, binnen een oppervlakte van circa 10 cm².

Goedkoper dan laseren

Geef je liever niet onnodig veel geld uit? Ook dan is IPL-ontharen de beste oplossing. Dat komt omdat de ontharingsspecialist met IPL een groter oppervlak in één keer behandelt. Bovendien betaal je een vast, laag bedrag per flits. Trouwens: hoe meer behandelingen je hebt gehad, hoe minder geld de behandeling kost. Je betaalt dus steeds minder.

Een IPL-behandeling is relatief pijnloos

Je hoeft niet op te zien tegen een IPL-behandeling. Want deze is nagenoeg pijnloos. Het enige dat je voelt zijn een tikje en de warmte van het IPL-apparaat. Alsof er een elastiek op je huid tikt.

Een IPL-behandeling bij een Pulzzz-salon

Kies je voor IPL-ontharing? Zorg dan dat je naar een ontharingssalon gaat die is aangesloten bij Pulzzz. Dit is al sinds 2011 dé IPL-ontharingskliniek van Nederland. Door heel Nederland vind je in totaal dertig Pulzzz-ontharingssalons. Hier werken ontharingsspecialisten die speciaal zijn opgeleid. Ze werken met de meest geavanceerde IPL-apparatuur op de markt: VPL.

Interesse? Maak een vrijblijvende afspraak

Wil je voorgoed af van dat overtollige rughaar? En heb je interesse in IPL-behandeling? Zoek de dichtstbijzijnde Pulzzz-salon en maak een afspraak. Tijdens dit intakegesprek vertelt de ontharingsspecialist je alles over de mogelijkheden. Prettig: dit intakegesprek verplicht je tot niets. Bij Pulzzz krijg je jouw 1e oksel behandeling cadeau.

 

Eerste Okselbehandeling cadeau!

 

Zoek de dichtsbijzijnde Pulzzz-salon

  • De beste behandeling tegen overbeharing
  • Geen stoppeltjes en rode bultjes meer
  • Veilig, pijnloos, snel en voordelig
  • 1e okselbehandeling cadeau

 

Vind de dichtsbijzijnde Pulzzz vestiging

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je een gladde huid en minder scheren?