Scheerbultjes bikinilijn? Kies voor IPL laseren

Heb je na het scheren last van scheerbultjes bij de bikinilijn? Dat is vervelend. Deze bultjes jeuken en zien er natuurlijk niet mooi uit. Helemaal niet ’s zomers in je bikini. Of in de sauna. Het lijkt alsof iedereen naar je kijkt. Scheerbultjes zijn nooit helemaal te voorkomen. Wil je voorgoed af van dit ongemak? Kies dan voor permanent ontharen met IPL-laseren. Snel, voordelig en definitief.

Wat zijn scheerbultjes?

Scheerbultjes zijn feitelijk een ontstekingsreactie. Oorzaak hiervan is dat het haartje kort na het scheren opnieuw uit de huid probeert te groeien. Echter, als de huid dit tegenhoudt, groeit het haartje verder onder de huid. Het gevolg: een rood bultje rondom elk haarzakje. Deze bultjes kunnen gaan infecteren.

Hoe voorkom je scheerbultjes bij de bikinilijn?

Er zijn allerlei zalfjes op de markt die beloven dat ze scheerbultjes tegengaan. Maar geen van deze producten werkt optimaal. Ze verlichten de ontstekingsreactie weliswaar, maar de rode bultjes en het jeukerige gevoel zijn nooit gegarandeerd te voorkomen. Bovendien: elke huid reageert anders. Ook harsen en waxen zorgen veelal voor rode bultjes. Gelukkig is de oplossing dichtbij. En definitief.

De definitieve oplossing: IPL-ontharen

Steeds meer vrouwen kiezen voor definitief ontharen. Dat is de beste remedie tegen ongewenste haargroei en vervelende gevolgen als rode bultjes rond de bikinilijn. IPL staat voor Intense Pulsed Light. Bij deze behandeling worden de overtollige haartjes verwijderd met lichtflitsen. De warmte van het flitslicht komt via het pigment terecht in het haarzakje. Daar stopt het de groei van het haartje.

Beter dan elke andere laserbehandeling

IPL-ontharen is iets anders dan een laserbehandeling. Inderdaad, beide methoden werken met flitslicht. Maar:

  • IPL is geschikt voor meerdere typen haar en huid

Want bij laser-ontharen wordt gebruik gemaakt van één golflengte, terwijl het licht van IPL meerdere golflengtes bereikt.

  • IPL-ontharen is veiliger

Want een laserbehandeling dringt dieper door in de huidlaag. Daardoor kan de huid beschadigen.

  • Een IPL-behandeling is voordeliger

Dat komt omdat met IPL in één flits een groter huidoppervlak kan worden behandeld waardoor een behandeling korter duurt.

Pijnloos, snel en goedkoop

Ook prettig: IPL-ontharen is vrijwel pijnloos. De behandeling duurt niet lang. Bovendien is de behandeling voordeliger dan een gewone laserbehandeling. Al na een paar behandelingen zie je resultaat. Allemaal voordelen dus!

Wil je ook definitief af van die vervelende scheerbultjes?

  • De beste behandeling tegen overbeharing
  • Geen stoppeltjes en rode bultjes meer
  • Veilig, pijnloos, snel en voordelig
  • 1e okselbehandeling cadeau

 

Vind de dichtsbijzijnde Pulzzz vestiging

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je een gladde huid en minder scheren?