Wat hebben Lente en IPL met elkaar te maken?

Wat hebben Lente en IPL met elkaar te make
Wat hebben Lente en IPL met elkaar te make
Wat hebben Lente en IPL met elkaar te maken?

Wat hebben Lente en IPL met elkaar te maken?

De lente is begonnen: tijd om weer de korte rokjes, jurkjes en korte mouwen truitjes uit de kast te halen. Ook strand en zwembad zitten er weer aan te komen. Om optimaal te kunnen genieten van het weer is het natuurlijk wel noodzaak dat je je prettig voelt in die luchtige kleding. Heb je nog wat last van haartjes of nieuw opkomende huidirritatie omdat je toch weer begint met scheren. Definitief ontharen met IPL kan een oplossing bieden. Dát heeft Lente met IPL te maken :-).

Onderhoudsbeurt:

Het kan zomaar zijn dat je in het verleden al IPL-behandelingen hebt gehad, en je haargroei met 80 tot 90% is gereduceerd. Omdat haren in verschillende groeicyclussen groeien is het heel goed mogelijk dat er na een jaar toch weer wat nieuwe haren geactiveerd worden. Dat kan bijvoorbeeld door: warmte, stress, hormonale situaties of gebruik van medicijnen. Een nabehandeling kan uitkomst bieden. Bij vrouwen komt dit voornamelijk voor bij de hormonale gebieden zoals het gezicht en de bikinilijn, maar ook de gebieden die snel op warmte reageren zoals oksels en benen. Bij mannen zal dit vaker voorkomen, omdat ze meer testosteron in hun lichaam hebben.

Is een onderhoudsbeurt of nabehandeling niet duur?

Veel salons berekenen een vast bedrag voor het ontharen van een bepaalde lichaamszone. Dat is een redelijk onnauwkeurige methode omdat geen lichaam hetzelfde is: groot en klein, dik en dun, sterk behaard of licht behaard: we zijn allemaal uniek en het verschilt per persoon. Juist voor een nabehandeling betaal je relatief veel als je bedenkt dat de beharing al minder is.

Pulzzz IPL zeer geschikt voor nabehandelingen.

Elke flits bestrijkt een oppervlak van ongeveer 10 vierkante centimeter. Het aantal benodigde flitsen bepaalt in onze afrekenmethode dus jouw prijs. Een transparante en eerlijke methode waarbij automatisch rekening wordt gehouden met de grootte van de te behandelen lichaamszone. Gebieden die al eens behandeld zijn hebben tijdens een nabehandeling minder flitsen nodig. De Pulzzz-afrekenmethode leent zich dus perfect voor een nabehandeling omdat we alleen flitsen waar haar zit.

Ontharen met IPL nog niet overwogen of er nog niet aan toegekomen?

Misschien is het nu een mooi moment om daarmee te starten. Helemaal vrij zijn van haren gaat voor aankomende zomer niet helemaal lukken maar u kunt wel alvast een mooie start maken en de smaak te pakken krijgen van minder haargroei en een huid die rustiger is.

Dus of het nu voor een nabehandeling is of voor een nieuwe behandeling: Pulzzz helpt u graag. Maak kennis met definitief ontharen met ipl en krijg de eerste okselbehandeling cadeau. Klik op de voucher en  zoek een vestiging bij jou in de buurt!

Voucher 1ste okselbehandeling cadeau!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je een gladde huid en minder scheren?