fbpx

Onze Tarieven

Onze Tarieven Pulzzz

U betaalt bij Pulzzz alleen wat wij werkelijk behandelen!

Omdat definitief ontharen met een IPL behandeling toch de beste en meest veilige resultaten geeft op de lange termijn, willen wij graag zo veel mogelijk mensen de kans geven om gebruik te kunnen maken van deze ontharingsmethode.

Ervaar eens een IPL behandeling! U krijgt van Pulzzz de eerste okselbehandeling cadeau!

“Bespaar ook op uw IPL behandeling en betaal niets te veel!”

Een IPL behandeling voor slechts 1,40 per flits

Omdat elk huidoppervlak en huidtype anders is en het aantal benodigde behandelingen hierdoor kan verschillen, werken wij met een ‘vaste prijs per flits principe’. In de praktijk betekent dit voor u dat u voor IPL ontharen bij Pulzzz veel goedkoper uit bent dan elders. Het flitsoppervlak met ons verfijnde IPL apparaat is bijna 10cm2 . Doordat wij heel secuur een bepaald lichaamsdeel kunnen bewerken, betaalt u alleen voor wat wij daadwerkelijk behandelen. Hierdoor is onze prijs significant lager dan bij de concurrent. Om toch een indicatie te geven hoeveel u bij Pulzzz bespaart op een IPL behandeling, geven wij hierbij een aantal richtprijzen. Let wel, dit kan in de praktijk lager en soms iets hoger uitvallen. Wij zijn hierin graag transparant, zodat u bij Pulzzz precies weet wat u voor uw IPL behandeling kwijt bent.

Waarom werkt Pulzzz op deze manier?

Uw rug, buik of benen zijn misschien smaller dan de klant die na u komt om haar of zijn lichaam te behandelen. Ook kan het zijn dat u eenvoudigweg minder haargroei heeft. Waarom zou u dan net zo veel moeten betalen als deze klant? Bij andere ontharingsklinieken of schoonheidssalons betaalt u vrijwel altijd een vaste prijs per lichaamsdeel. Pulzzz werkt volgens een ander principe, zodat u nooit te veel betaalt!

Zone

Normale prijs

Pulzzz prijs

Bovenlip € 65,00 € 14,-
Wangen € 75,00 € 28,-
Oksels € 75,00 € 25,20
Bikinilijn € 95,00 € 28,00
Bikinilijn volledig € 175,00 € 70,-
 Rug man € 350,00 € 210,-
 Schouders man € 135,00 € 84,-

Binnenkort ziet u hier onze nieuwe website

Voor nu alvast: per 1 januari 2024 wordt de prijs € 1,40 per flits.