Ontharen vrouwen

Ontharen voor vrouwen bij ongewenste haargroei

Gezien het huidige modebeeld waarbij glad, zacht en haarloos de trend is en blijft, willen de meeste vrouwen graag een definitieve oplossing bij ongewenste haargroei. Om de paar dagen uw bikinilijn en oksels scheren en vergeet vooral ook uw benen niet. Niets is onvrouwelijker dan (veel) haren op de benen en onder de oksels. Ontharen bij vrouwen is dan ook vaak gekoppeld aan de vrouwelijke zones waar ongewenste haargroei als erg storend wordt ervaren.

Video afspelen

Vrouwen ontharen met diverse ontharingsmiddelen

Ongetwijfeld heeft u vast al veel ontharingsmiddelen geprobeerd om te kijken welke bij u het beste resultaat geeft. Misschien dat u simpelweg gewoon naar het scheermesje van uw partner grijpt, zodat u snel even uw oksels en benen kunt scheren. Helaas merkt u de volgende dag dat de stoppeltjes al weer terug komen. Ontharingscrème geeft vaak irritatie om over de geur maar niet te spreken. Waxen is vaak pijnlijk en zeker niet voor iedereen weg gelegd.  Elke ontharingsmethode heeft zo zijn voor- en nadelen.

Definitief ontharen voor vrouwen

Hoe zalig zou het zijn als er een goede behandeling is voor definitief ontharen. Dan bent u zeker verlost van het dagelijks bijhouden en scheren, epileren of waxen van uw oksels, benen, bikinilijn of armen.  Definitief ontharen betekent dat de haarzakjes die zijn behandeld geen nieuwe haren meer kunnen produceren. Echter kunnen andere haarzakjes nog wel haartjes naar boven laten groeien, zodat af en toe een “onderhoudsbehandeling” nodig kan zijn. Maar het uiteindelijk effect is  voor de meeste vrouwen overweldigend!

Ontharen vrouwen

Ontharen voor vrouwen die nooit meer willen scheren

Wilt u nu echt gaan voor een langdurige behandeling om overbeharing of ongewenste haargroei tegen te gaan?  Weg met dat scheren, harsen, waxen en epileren, waarvan de behandelingen toch steeds een tijdelijk effect hebben. Waarom zou u niet voor een definitief resultaat gaan, waarbij u op langere termijn alleen nog maar een ‘onderhoudsbeurt’ hoeft te doen? Dat scheelt u weer veel tijd aan het thuis ontharen!

Ontharingsgebieden bij vrouwen

Bij Pulzzz komen  vrouwen vaak voor het definitief ontharen van de volgende deelgebieden:

In principe behandelen wij alle gewenste lichaamsdelen met ongewenste haargroei.

Definitief ontharen met een IPL behandelplan

Gezien de grote vraag, willen veel vrouwen een IPL behandelplan met langdurig resultaat. Onze ontharingsspecialisten geven hierbij ook alle uitleg en beantwoorden uw vragen. Uit de praktijk krijgen wij zeer enthousiaste en lovende reacties over onze werkwijze en behandelingsplan, dat wij erg tevreden mogen zijn over de resultaten.

Welke lichaamsdelen kun je laten flitsen?

Wil je een gladde huid en minder scheren?

Wil je Pulzzz eens proberen? Je eerste okselbehandeling krijg je van ons cadeau!