Definitief ontharen & Permanent ontharen

Definitief ontharen

Dé ontharingskliniek voor definitief ontharen

Pulzzz heeft zich bewust toegelegd op de beste ontharingsmethode voor definitief of permanent ontharen. Wie wil er tenslotte nu elke dag of wekelijks met scheermesjes, scheergel of ontharingscrème aan de slag? Met onze uiterst verfijnde ontharingstechnologie, geeft een IPL behandeling de beste resultaten voor definitief ontharen.

“Definitief ontharen met langdurig resultaat wilt u toch ook?”

Wat is definitief ontharen?

Definitief ontharen of permanent ontharen is bedoeld voor het verwijderen van overbeharing en ongewenste haargroei met een langdurig en uiteindelijk definitief resultaat.  In principe is het woord definitief of permanent niet helemaal juist, maar wordt deze term veel gebruikt voor laser ontharen of IPL ontharen. De haarzakjes die door deze technieken worden behandeld komen nooit meer terug. Onder invloed van bepaalde hormonen, veel testosteron en haarzakjes die niet optimaal zijn bereikt, kunnen er echter wel weer nieuwe haartjes groeien. Vaak is een ‘onderhoudsbehandeling’ dan voldoende om toch een langdurig resultaat te bereiken.

Ontharingsmiddelen van korte duur

Veel vrouwen en mannen scheren zich nog dagelijks of zijn onder de douche druk in de weer met ontharingsmiddelen om maar van de ongewenste haargroei onder de oksels, op de benen, het gezicht of bikinilijn af te komen. Voor u denk ik heel herkenbaar. Omdat dit allemaal erg omslachtig is en veel tijd kost, zijn er in de loop van de jaren diverse ontharingsmethoden bij gekomen.  Echter zijn er veel methodes met een kortdurend resultaat.

De ontwikkelingen op ontharingsgebied

Door de vraag naar goede ontharingsmethoden met langdurig resultaat, zijn de ontwikkelingen niet stil blijven staan. Iedere vrouw of man wil de mogelijkheden van definitief ontharen of permanent ontharen graag bekijken en ondervinden. Met de nieuwste technologieën zijn er steeds betere ontharingsapparaten op de markt gekomen, waarvan het resultaat wel van meerdere factoren afhankelijk is.

Definitief ontharen met de nieuwste technologie

Naast elektrisch ontharen en laser ontharen, onderscheidt Pulzzz zich duidelijk van andere ontharingsklinieken of schoonheidsinstituten, omdat wij alleen IPL ontharen aanbieden. Wij werken met de nieuwste VPL technologie. VPL is de verbeterde versie van IPL ontharen.
Als vooruitstrevende organisatie op het gebied van definitief ontharen, is deze ontwikkeling zo goed aangeslagen dat wij hiermee al 30 vestigingen verspreid over Nederland hebben geopend.

Waarom permanent ontharen?

Bij mensen die veel last hebben van overbeharing of snel terugkerende haargroei op ongewenste plekken, is permanent ontharen met IPL toch echt de beste remedie om ongewenste haargroei helemaal terug te dringen. Na een paar behandelingen kunt u écht al resultaat zien en beginnen er kale plekken te ontstaan. De ontharingsspecialist van Pulzzz kan een schatting maken hoeveel behandelingen nodig zijn voor het lichaamsdeel dat u wilt laten ontharen.

De voordelen van definitief ontharen

  • Snel van uw overbeharing en ongewenste haargroei af
  • Pijnloze en volkomen veilige manier van definitief ontharen
  • Geen geknoei meer met scheerschuim en scheermesjes
  • Geen harde stoppeltjes en geïrriteerde huid na het scheren
  • Uitermate geschikt voor zowel grote als kleine oppervlakken

Permanent ontharen aanvragen?

Wilt u graag weten of permanent ontharen met definitief resultaat ook voor u de beste ontharingsmethode is, dan kunt u gelijk een gratis adviesgesprek in de vestiging van uw keuze aanvragen.