Pulzzz Eemnes

Vlierberg 20
3755 BS Eemnes
t: 06-52364564
e: eemnes@pulzzz.nl

Bel ons of vul het contactformulier in

Als u online een afspraak wilt boeken:

Waardering van gemiddeld4.87 sterren, gebaseerd op 38 recensies
Pulzzz Eemnes

Pulzzz Eemnes

 

Definitief ontharen met IPL geeft het beste resultaat op de lange termijn. In onze schoonheidssalon in Eemnes geven wij als ontharingsspecialist gericht advies. Ook beantwoorden wij al uw vragen over het definitief ontharen van uw benen, armen, rug, bikinilijn of overbeharing op uw gezicht. Wij werken met de beste ontharingsapparatuur en u kunt altijd een gratis adviesgesprek aanvragen!

 

IPL behandeling

Op zoek naar een IPL behandeling in Eemnes? IPL ontharen is razend in populariteit toegenomen, omdat IPL ontharen zulke geweldige resultaten geeft. Pulzzz werkt met de meest verfijnde technologie, waarbij wij heel secuur een lichaamsdeel kunnen behandelen. Feitelijk werkt Pulzzz met de VPL technologie: de verbeterde en meer moderne versie van IPL. Wij werken met het € 1,10 per flits principe, waarbij u significant goedkoper uit bent dan in de salons die met standaard tarieven werken.

Default Avatar
Margriet
26/06/2018

Prettige sfeer, Nicole stelt je echt op jouw gemak.
Professioneel en kundig!

Default Avatar
Naomi
Geen vraag is te gek!
10/06/2018

Bij Pulzzz geweest voor een intake. Meteen een test gedaan voor mijn oksels (deze eerste test is gratis, waardoor je heel laagdrempelig meteen bekend wordt met IPL, voor mij was het de eerste keer dus vond het toch best spannend). Aangezien de resultaten pas later zichtbaar zijn, kan ik daar helaas nog niets over zeggen. Nicole is sowieso een hele behulpzame en spontane vrouw, die al je vragen wilt en kan beantwoorden. Geen vraag is te gek!

IPL ontharen

IPL ontharen in Eemnes is dus bij u in de buurt. We hebben ons toegelegd op het definitief ontharen van zowel vrouwen als mannen. IPL ontharen heeft veel voordelen ten opzichte van andere laserbehandelingen. Een IPL behandeling is pijnloos, relatief snel en veel goedkoper dan een gewone laserbehandeling. Genoeg redenen om onze website te bekijken en gelijk een afspraak te maken bij uw Pulzzz vestiging in Eemnes!

Meer over de vestiging Eemnes

Wilt u meer weten over de vestiging Eemnes? Klik dan op onderstaande button.

Meer over Pulzzz Eemnes

Pulzzz Eemnes

Adres gegevens

Pulzzz Eemnes

Vlierberg 20

3755 EA Eemnes

t: 06-52364564

e: eemnes@pulzzz.nl

Openingstijden

Wegens vakantie gesloten

van 11 t/m 26 Augustus

Maandag Gesloten
Dinsdag 19:00 – 22:00
Woensdag 09:00 – 12:00
Donderdag
19:00 – 22:00
Vrijdag
09:00 – 19:00
Zaterdag 09:00 – 12:00
Zondag Gesloten

 

Behandeling uitsluitend op afspraak. Bij annulering gelieve dit 24 uur van tevoren te melden. Voor uw en mijn veiligheid svp met PIN betalen.

Like ons op Facebook

Contact

Naam *

Telefoonnummer *

E-mailadres *

Bericht

Kies een vestiging