Pulzzz Eemnes

Waardering van gemiddeldgebaseerd op 71 recensies

Adres / route

Kamgras tegenover nr. 2,  Eemnes

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 19:00 – 22:00
Woensdag 09:00 – 12:00
Donderdag 19:00 – 22:00
Vrijdag 09:00 – 19:00
Zaterdag 09:00 – 12:00
Zondag gesloten

Behandeling uitsluitend op afspraak. Bij annulering gelieve dit binnen 24 uur van tevoren te melden. Voor uw en mijn veiligheid svp met PIN betalen.

Laat je simpel en pijnvrij ontharen bij Pulzzz Eemnes

Definitief ontharen Eemnes

Nicole Signer – Pulzzz Eemnes

Heb jij ook zo’n hekel aan geïrriteerde oksels? Wil je definitief af van die haartjes op benen, arm, rug, bikinilijn of gezicht? En wil je niet steeds hoeven te scheren, met risico op irritatie? Kies voor definitief ontharen met IPL. Dit is de beste remedie tegen ongewenste haargroei. Bij Pulzzz Eemnes informeren we je graag, zodat jij de juiste keuze maakt. In de meeste salons  behandelen we zowel vrouwen als mannen. Van benen tot gezicht, de schaamstreek en van oksels tot perineum: veel is mogelijk. Bel me gerust om hierover door te spreken.

Pijnvrij, simpel en voordelig

IPL-ontharen heeft veel voordelen boven een laserbehandeling. Een IPL-behandeling is vrijwel pijnloos, duurt niet lang en is voordeliger dan een laserbehandeling. Al na een paar behandelingen zie je resultaat.

Welkom bij de ontharingssalon Pulzzz Eemnes

Pulzzz Eemnes is de ontharingssalon van Nicole Signer. “Tijdens een vrijblijvend intakegesprek vertel ik je graag meer over IPL en hoe ik werk. Als je kiest voor een behandeling in mijn salon, dan vind ik het belangrijk dat je je op gemak voelt bij me.”

De beste apparatuur voor definitief ontharen

Bij Pulzzz Eemnes werken we met de VPL-technologie. Dit is de verbeterde en meest moderne versie van IPL. Met deze verfijnde technologie behandelen we heel secuur, doeltreffend en 100% veilig het lichaamsdeel dat je graag laat ontharen. IPL geeft geweldige resultaten. Duizenden tevreden mensen gingen je al voor. Je kunt dus volledig vertrouwen op de best mogelijke behandeling.

Betaalbaar voor iedereen

Zie je op tegen de kosten? Nergens voor nodig. Want definitief ontharen met IPL is voor iedereen betaalbaar. Dankzij de vaste lage prijs per flits (1,40 euro), waarmee we 10 cm² behandelen, ben je significant goedkoper uit dan in salons die werken met standaard tarieven. Pulzzz is al sinds 2011 actief als ontharingskliniek in Nederland. We hebben dus veel ervaring met de IPL-methode.

Kies voor een mooie gladde huid

IPL is echt de beste remedie tegen ongewenste haargroei, ook op de lange termijn. Nooit meer een geïrriteerde huid van het scheren. Geen overtollige haartjes meer. En weg met de scheermesjes en de ontharingscrème. Voel je zeker en vrij dankzij de IPL-methode. Snel, secuur en goedkoop. Aarzel dus niet en neem vandaag nog contact op met Pulzzz Eemnes.

Dit zeggen klanten over Pulzzz Eemnes

Super fijne sfeer, Nicole is echt super aardig en legt alles goed en duidelijk uit! Voelde me echt op mijn gemak.

Jessica
10/09/2021

Erg vriendelijk. Ervaren en zorgzaam.

Anna
23/07/2021

Contactgegevens

Kamgras tegenover nr. 2
3755 WN Eemnes

Wil je Pulzzz eens proberen? Je eerste okselbehandeling krijg je van ons cadeau!