Bikinilijn epileren

Veel vrouwen houden van een zachte en gladde bikinilijn. Vaak wordt dan gekozen voor bikinilijn epileren. Het grote voordeel is, dat je minder kans hebt op ingegroeide haren dan bij scheren. Maar epileren kan wel pijnlijk zijn. Bovendien komen de haartjes weer terug. Steeds meer vrouwen kiezen daarom voor een IPL-behandeling. Dat is veilig, pijnloos en voordelig. En je bent voorgoed af van die vervelende haartjes.

De bikinilijn epileren op de juiste manier

Er zijn verschillende manieren om jouw bikinilijn te epileren. Je kunt dit met de hand doen, maar ook met een elektrisch apparaatje. Een epileerapparaat werkt een stuk sneller dan een pincet. Tips om veilig en goed te epileren:

 1. Zorg dat de haren kort zijn. Dit kan je doen door de langere haren kort te knippen of te scheren.
 2. Maak de huid warm en zacht door eerst te douchen. Epileren gaat nu soepeler.
 3. Epileer zorgvuldig. Zet het apparaatje op de huid en druk zachtjes. Wissel af en toe van richting en ga meerdere keren over dezelfde plek. Zo weet je zeker dat je alle haartjes meepakt.

De voor- en nadelen van epileren

Het voordeel van epileren is dat de haren volledig uit de haarzakjes worden getrokken. Bij scheren worden de haren afgekapt. Hierdoor heb je snel last van ingegroeide haren. Bij epileren gebeurt dit minder snel. Daarnaast blijven de haren ook iets langer weg.

Jouw bikinilijn epileren heeft ook nadelen. Zo vinden veel mensen het pijnlijk, al helemaal bij de dunne huid van de bikinilijn. Een ander nadeel is dat het haar altijd terug blijft komen. Het is niet definitief weg.

Bikinilijn epileren is pijnlijk, IPL is pijnloos

De bikinilijn epileren is niet de enige ontharingsmethode. Wil je voorgoed af van die vervelende haartjes? Kies dan voor een IPL-behandeling. Dat is een uitstekende manier om jouw bikinilijn te ontharen. De lichtflitsen die uit een IPL-apparaat komen, pulsen verschillende golflengtes naar de haarzakjes. Hierdoor stoppen de haartjes met groeien. Wees gerust: je voelt er bijna niets van.

De voordelen van IPL

 • Veilig: de huid wordt niet beschadigd.
 • Voordelig: je betaalt per flits.
 • Pijnloos: je voelt alleen de warmte van het apparaat en een tikje van de flits.
 • Snel: IPL-ontharen is permanent. Uitgeschakelde haren komen niet terug.

Vrijblijvend intakegesprek bij Pulzzz

De bikinilijn epileren is pijnlijk en kost veel tijd. Wil jij dit niet meer? Laat jouw bikinilijn ontharen met een IPL-behandeling. Ben je nieuwsgierig? Neem hiervoor contact met een Pulzzz-kliniek bij jou in de buurt voor een vrijblijvend intakegesprek. In dit gesprek kan jij al jouw vragen stellen en geven wij uitleg over de behandeling. Ook weet je dan hoeveel behandelingen je ongeveer nodig hebt. Zien we jou binnenkort?

Kies ook voor definitief ontharen met een IPL-apparaat

 • De beste behandeling tegen overbeharing
 • Geen stoppeltjes en rode bultjes meer
 • Pijnloos, snel en voordelig
 • 1e okselbehandeling cadeau

 

Vind de dichtsbijzijnde Pulzzz vestiging

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je een gladde huid en minder scheren?