Snor weglaseren

Heb je snel haartjes op je bovenlip? Scheer je die regelmatig weg? En wil je voorgoed af van die overtollige haartjes? Dat kan! Steeds meer vrouwen kiezen voor definitief ontharen. Je voelt je het hele jaar door mooi en vrouwelijk. En: nooit meer scheren, harsen of waxen.

Hoezo al die haartjes op je bovenlip?

Als je ouder wordt, dan worden de kleine donshaartjes op je bovenlip donkerder. Na je veertigste krijg je bovendien meer haartjes. Dat komt omdat het vrouwelijke hormoon oestrogeen dan afneemt. Als vrouw ben je die haartjes liever kwijt dan rijk. Je kunt die haartjes op allerlei manieren te lijf gaan. Je kunt epileren, scheren, harsen of waxen. Of de haartjes met een touwtje weghalen. Auw! En altijd groeien die haartjes weer snel terug. Je blijft aan de gang.

Nooit meer haartjes op je lip met definitief ontharen

Voel je je graag het hele jaar mooi en vrouwelijk? Kies dan voor definitief ontharen. De meeste mensen denken dan direct aan laseren. Dat is inderdaad een doeltreffende manier. Maar laseren heeft ook wat nadelen. Door de toegepaste techniek bestaat de kans op huidbeschadiging. Bovendien is een laserbehandeling al gauw vrij duur, vooral als het gaat om een groter oppervlak van je huid. Niet zo vreemd dus dat IPL-laseren snel populairder wordt, in Nederland en daarbuiten.

IPL-ontharen: veilig en voordelig

IPL staat voor Intense Pulsed Light. Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van IPL-ontharen: [

100% veilig

Een IPL behandeling is heel veilig. Dit heeft te maken de geavanceerde techniek, waarbij het laserlicht bestaat uit meerdere golflengtes. De lichtflitsen worden gepulseerd aangebracht zodat de huid niet te warm wordt. IPL dringt dan ook minder door in de huid en is hierdoor veiliger dan laseren. H

Voordelig

IPL-ontharen is voordelig. Dat komt omdat een groter oppervlak in één keer kan worden behandeld dankzij de grote behandelkop. Bovendien bestaan de behandelingen uit steeds minder flitsen naarmate het behandelingsprogramma vordert. Waardoor je dus steeds minder betaalt. Bekijk de tarieven van IPL-ontharen en raak overtuigd.

Vrijwel pijnloos

Ook prettig: net als een gewone laserbehandeling is ook IPL-ontharen vrijwel pijnloos. Je voelt alleen een tikje en de warmte van het IPL-apparaat. Dat voelt ongeveer als een elastiekje op je huid.[H3]

Geschikt voor meerdere typen haar en huid

IPL-ontharen is geschikt voor meerdere typen haar en huid. Dat komt door de meerdere golflengtes van het laserlicht. Laseren is bijvoorbeeld minder geschikt voor mensen met lichte haartjes of een getinte of donkere huid.  IPL heeft deze nadelen niet waardoor we meer mensen helpen!

Laat je informeren bij een Pulzzz-kliniek

Heb je interesse in IPL-ontharen? Ga voor een vrijblijvend gesprek naar een van de 30 Pulzzz-klinieken in Nederland. Zo kun jij de juiste keuze maken. De ontharingsspecialisten hebben een opleiding gevolgd en werken met de meest geavanceerde IPL-apparatuur: VPL. Bovendien delen ze hun kennis en ervaring. Je bent dus verzekerd van een snelle, pijnloze en 100% veilige behandeling.

Nooit meer haartjes op je bovenlip?

  • De beste behandeling tegen overbeharing
  • Geen stoppeltjes en rode bultjes meer
  • Pijnloos, snel en veilig
  Vind de dichtsbijzijnde Pulzzz vestiging

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je een gladde huid en minder scheren?