IPL-apparaat: hoe werkt het?

Overbeharing is voor veel mannen en vrouwen onprettig. Stoppels en irritaties op de huid willen we het liefst allemaal voorkomen. Snak jij er ook naar om nooit meer te hoeven scheren, epileren of harsen? Laat je lichaam behandelen met een IPL-apparaat. Maar hoe werkt dit precies? En wat zijn de voordelen? Je leest het hieronder. En kom naar een Pulzzz-vestiging bij jou in de buurt.

Hoe werkt een IPL-apparaat?

IPL staat voor Intense Pulsed Light. Tijdens zo’n behandeling flitst het IPL-apparaat op jouw huid. Er verschijnt een flitslicht met diverse golflengtes. Zodra de warmte van dit flitslicht een haarzakje bereikt, wordt de haargroei stopgezet. Voorgoed.

De voordelen van IPL

  • IPL-behandelingen zijn veiliger dan laserbehandelingen

Bij een IPL-behandeling wordt de warmte minder diep in de huid geflitst. Hierdoor is IPL veiliger dan laseren.

  • Een IPL-apparaat is geschikt voor veel verschillende huid- en haartypen

Het IPL-apparaat werkt met diverse golflengtes. Daardoor is een IPL-apparaat ook geschikt voor het behandelen van lichte haren én voor het behandelen van een getinte of donkere huid.

  • IPL- behandelingen zijn van korte duur en daarom voordeliger

De ontharingsspecialist behandelt met één flitslicht een lichaamsoppervlakte van ongeveer 10 cm². Je betaalt per flits. Als je meer behandelingen hebt gehad, zit er minder haar en hoef je minder te flitsen. In de regel betaal je elke behandeling een beetje minder.

  • IPL-ontharen is pijnloos

Je voelt alleen de warmte van het IPL-apparaat en kleine tikjes van de flitsen. Dat is alles.

Kies voor een behandeling met IPL-apparaat

Een haarzakje kan alleen in de groeifase worden uitgeschakeld. Dus wil jij zoveel mogelijk haarzakjes uitschakelen? Dan zijn er meerdere behandelingen nodig met een IPL-apparaat. Hoeveel behandelingen jij nodig hebt? Dat verschilt per persoon en is afhankelijk van het lichaamsdeel dat je wilt laten behandelen. Tussen de IPL-behandelingen zitten vaak 6 tot 8 weken.

Wil jij een zachte en gladde huid?

Wil jij nooit meer hoeven scheren, epileren of harsen? En wil jij graag een indicatie van het aantal IPL-behandelingen? Bekijk onze prijzenpagina of neem contact met ons op voor een vrijblijvend intakegesprek bij een Pulzzz-vestiging in de buurt. Je krijgt dan uitleg over de behandelingen en je kan jouw vragen stellen. Ook kan de IPL-specialist dan een inschatting maken van het aantal behandelingen dat jij nodig hebt. Trouwens, je krijgt bij Pulzzz de 1ste okselbehandeling cadeau!

Kies ook voor definitief ontharen met een IPL-apparaat

  • De beste behandeling tegen overbeharing
  • Geen stoppeltjes en rode bultjes meer
  • Pijnloos, snel en voordelig
  • 1e okselbehandeling cadeau

 

Vind de dichtsbijzijnde Pulzzz vestiging

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je een gladde huid en minder scheren?